Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Repoveden melontavaellus

    Tapahtuma on toistaiseksi täynnä. Ilmoittaudu jonotuslistalle ja saat tiedon mahdollisista vapautuvista paikoista sähköpostitse. 


    Retki järjestetään koronaepidemiasta johtuen pienin muutoksin. Muutoksilla pyritään takaamaan osallistujien turvallisuus ja samalla noudatetaan viranomaisohjeita epidemian leviämisen estämiseksi. Konsertti on peruttu. Sen lisäksi jokainen osallistuja yöpyy omassa teltassaan. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty informaatiota muutoksista. 

    Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat kutsuvat sinut nauttimaan upeasta melontavaelluksesta sekä ainutlaatuisesta ulkoilmakonsertista tälle yhden yön melontavaellukselle.  Varusteita voi säilyttää vuokrakodassa, mutta yövymme omissa majoitteissamme, ja nautimme sunnuntaina pienestä kävelyretkestä Mustalamminvuorelle ja Olhavalle. Retkellä karttuu vain muutamia melonta- ja kävelykilometrejä, joten aikaa jää riittämiin myös vapaaseen joutilaisuuteen ja rentoutumiseen.

    Yhden yön melontavaellus Repoveden kansallispuistossa 25.-26.7.2020, joka sisältää maksimissaan 6km melontaa ja 4km kävelyä. Yöpyminen teltassa omin varustein.

    OHJELMA
    Vaellukselle lähdetään Lapinsalmen parkkipaikan rannasta lauantaina 25.7.2020 klo 12, jossa kanootit ovat valmiina vesillä. Melontareittimme kulkee Repoveden rantoja myöten kohti Kuutinlahtea ja Mustalamminvuoren kotaa, jonka kyljessä yöymme omissa teltoissamme. Opas paistaa kodalla lettuja ja halukkaat voivat kivuta mustalamminvuorelle maisemia ihailemaan.

    Sunnuntaina vietämme rauhallisen aamun, ja teemme kävelyretken Mustalamminvuorelle ja Olhavavuorelle. Lounaan jälkeen melomme takaisin Lapinsalmelle, jossa olemme viimeistään klo 15.

    Retki vaatii osallistujilta säänmukaista vaatetusta, makuupussin ja alustan, sekä omat eväät. Pakkaaminen ei ole grammantarkkaa, sillä tavarat kulkevat tilavissa kanooteissa. Lyhyt melontamatka ei vaadi aiempaa melontakokemusta ja vaellus sisältää kattavan melontaopastuksen.

    Lähtöpaikkaan pääsee Repovesibussilla, ja kimppakyytejä voidaan järjestellä osallistujien kesken, joten autottomuus ei ole ongelma.

    OPAS
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmen vuoden retkeily- ja vaelluskokemus niin poluilta, vesiltä kuin lumeltakin. Siljan retkillä kilometrien määrää tärkeämpää on niiden laatu: tälläkin retkellä panostetaan hyvään tunnelmaan, uintitaukoihin ja kiireettömiin nokipannukahvi tuokioihin. (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Repoveden kansallispuisto
    Kokoontuminen: Lapinsalmen parkkipaikka, Riippusillantie 55, Kouvola.
    Ajankohta: 25.-26.7.2020
    Osallistujamäärä: 5-9 klubilaista

    Hinta: 175€, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen retkeä ja sen aikana, kanoottien vuokran, vuokrakodan ja sen pihapiirin käytön, nokipannukahvit koko retken ajan, sekä nuotiolettutarjoilut.

    Lisäksi Ilta Kuutinlahdella -konsertti maksaa 30€ (25€ S-etukortilla) ja se maksetaan paikan päällä konsertin järjestäjille. Konserttiin osallistuminen kuuluu retken ohjelmaan.

    Maksu- ja peruutusehdot:
    Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 25€ varausmaksu on sitova, ja se varmistaa paikkasi vaellukselle. Retken osallistumismaksu 150€ erääntyy maksettavaksi kaksi viikkoa ennen vaellusta. Mikäli perut osallistumisesi aiemmin kuin kahta viikkoa ennen retkeä, voit jättää osallistumismaksun maksamatta (tai jos olet sen jo maksanut, se palautetaan). Jos joudut perumaan osallistumisesi kuitenkin alle kaksi viikkoa ennen vaellusta, eikä paikkaasi saada myytyä eteenpäin, veloitetaan 100€ peruutusmaksu, joka vähennetään palautettavasta osallistumismaksusta.  

    Tmi Luontokaipuu suosittelee matkavakuutusta erittäin lämpimästi. Peruuntuneen retken lisäksi matkavakuutus korvaa useimmiten myös tapaturmat ja esimerkiksi taksikyydin, jos joudut keskeyttämään vaelluksen.

    Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.7.2020

    Kaikissa retkeen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan Siljaan silja.vuohensilta@gmail.com   
    • Repoveden melontavaellus Repoveden kansallispuisto.

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    25.07.2020
    -
    26.07.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Repoveden kansallispuisto.
    Riippusillantie 55
    47910 Kouvola
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite