/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Repoveden melontavaellus

    Repoveden melontavaelluksella tutustumme Repoveden kansallispuiston monipuoliseen luontoon ja jylhiin maisemiin niin vesiteitse kuin polkujakin pitkin. Lyhyt melontamatka ei vaadi aiempaa melontakokemusta, ja koska kuljetamme varusteemme kanootissa, ei pakkaaminenkaan ole grammantarkkaa. Lähde mukaan nauttimaan vesillä olosta, luonnosta, poluista ja nuotiolla kokkailusta sekä tutustumaan uusiin ihmisiin retkeilyn merkeissä!

    Yhden yön melontavaellus, joka sisältää maksimissaan 8km melontaa ja 4km kävelyä. Ryhmä koostuu oppaan lisäksi maksimissaan yhdestätoista retkeläisestä, eli kuudesta kahden hengen kanootista. Yöpyminen tapahtuu Karhulahden varauskodassa, jossa on kaikille halukkaille runsaasti makuutilaa kodan lavereilla. Halutessaan voi yöpyä myös kodan pihapiirissä omassa teltassa.

    OHJELMA
    Vaellukselle lähdetään Lapinsalmen parkkipaikan rannasta lauantaina 30.5.2020 klo 10 aamulla, jossa kanootit ovat valmiina vesillä. Melontareittimme kulkee Repoveden rantoja myöten kohti Karhulahden varauskotaa, joka on tuleva yösijamme. Teemme Karhulahdelta kävelyretken Olhavavuorelle ja sen ympäristöön palaten päivälliseksi majapaikkaamme syömään, rentoutumaan ja paistamaan lettuja nuotiolla.

    Toisena retkipäivänä vietämme rauhallisen aamun Karhulahdella, jonka jälkeen lähdemme melomaan kohti Kuutinkanavaa, jossa vietämme lounastauon nuotiolla. Lopuksi melomme takaisin Lapinsalmen parkkipaikalle, jossa olemme perillä viimeistään klo 15.

    Lapinsalmelle ei pääse vielä toukokuussa julkisilla kulkuneuvoilla, mutta yleensä kaikille halukkaille järjestyy kimppakyyti joko oppaan tai muiden retkeläisten autossa bensakuluja vastaan. Autottomuus ei ole ongelma!

    OPAS
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmen vuoden retkeily- ja vaelluskokemus niin poluilta, vesiltä kuin lumeltakin. Siljan retkillä kilometrien määrää tärkeämpää on niiden laatu: tälläkin retkellä panostetaan hyvään tunnelmaan, uintitaukoihin ja kiireettömiin nokipannukahvi tuokioihin. (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Repoveden kansallispuisto
    Kokoontuminen: Lapinsalmen parkkipaikka, Riippusillantie 55, Kouvola.
    Ajankohta: 30.-31.5.2020
    Osallistujamäärä: 5-11 klubilaista

    Hinta: 175€, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen retkeä ja sen aikana, kanoottien vuokran, vuokrakodan ja sen pihapiirin käytön, nokipannukahvit koko retken ajan, sekä nuotiolettutarjoilut.
    Maksu- ja peruutusehdot:
    Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 25€ varausmaksu on sitova, ja se varmistaa paikkasi vaellukselle. Retken osallistumismaksu 150€ erääntyy maksettavaksi kaksi viikkoa ennen vaellusta. Mikäli perut osallistumisesi aiemmin kuin kahta viikkoa ennen retkeä, voit jättää osallistumismaksun maksamatta (tai jos olet sen jo maksanut, se palautetaan). Jos joudut perumaan osallistumisesi kuitenkin alle kaksi viikkoa ennen vaellusta, eikä paikkaasi saada myytyä eteenpäin, veloitetaan 100€ peruutusmaksu, joka vähennetään palautettavasta osallistumismaksusta.  

    Tmi Luontokaipuu suosittelee matkavakuutusta erittäin lämpimästi. Peruuntuneen retken lisäksi matkavakuutus korvaa useimmiten myös tapaturmat ja esimerkiksi taksikyydin, jos joudut keskeyttämään vaelluksen.

    Ilmoittauduthan retkelle viimeistään 16.5.2020 mennessä.

    Kaikissa retkeen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan Siljaan silja.vuohensilta@gmail.com  
    • PERUTTU: Repoveden melontavaellus Repoveden kansallispuisto.

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    30.05.2020
    -
    31.05.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Repoveden kansallispuisto.
    Riippusillantie 55
    47910 Kouvola
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite