/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Ticket To The Moon -riippumattojen testiviikonloppu Sipoonkorvessa

    Oletko haaveillut riippumatossa yöpymisestä, mutta et ole koskaan kokeillut sellaista, etkä ole ihan varma, voisiko se olla sinun juttusi? Silloin tämä retki on juuri sinulle! Tämä viikonloppuvaellus järjestetään Sipoonkorven kansallispuistossa, jonne on helppo saapua julkisilla Tikkurilan asemalta. Kaikille on varattu oma riippumatto lisätarvikkeineen, jotka viritetään oppaan neuvoin. Pääset tutustumaan riippumattoiluun rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä, ja viettämään samalla mukavaa viikonloppua muiden retkeilyhenkisten ihmisten kanssa!

    Ticket To The Moon -riippumattojen testiviikonloppu Sipoonkorvessa on opastettu viikonloppuvaellus, jossa pääsee testaamaan riippumatossa yöpymistä turvallisessa ilmapiirissä oppaan neuvoin. Teemme samalla kivan päiväretken Sipoonkorven syrjäisellä alueella ja etsimme sieniä ja marjoja leiripaikkamme läheisyydestä. Leiripaikalle tulee kävelyä vain noin 1,5km, joten varusteita ei tarvitse kantaa pitkää matkaa.

    Kokoonnumme lauantaina 27.8. klo 13:45 Byabäckenin parkkipaikalle, jonne Sipoonkorven Hop On Hop Off -bussi saapuu klo 13:40 (bussi lähtee Tikkurilan asemalta klo 13). Opas tuo riippumattovarusteet parkkipaikalle ja ne pakataan osallistujien rinkkoihin. Tarvittaessa settiä voi kantaa erillisessä kassissa, jos tavarat eivät mahdu osallistujan rinkkaan, sillä leiripaikalle ei ole pitkä matka.

    Ryhmämme käyttöön on vuokrattu oma nuotiokatos ja yksityinen leiripaikka, jonne kertyy matkaa vain 1,5km. Päästyämme perille opas keittää kahvit ja ryhdymme riippumattojen pystytykseen. Saatuamme leirin valmiiksi käymme etsimässä lähialueelta sieniä ja marjoja ja ryhdymme ruuanlaittoon ja illanviettoon nuotiolla. Opas paistaa illalla kaikille lettuja nuotiolla.

    Sunnuntaina vietämme rauhallisen aamun nokipannukahvien äärellä ja teemme vielä pienen kävelyretken läheiselle suoalueelle. Palattuamme leiripaikalle syömme vielä lounasta ja lähdemme sitten takaisin Byabäckenin parkkipaikalle, jossa olemme viimeistään klo 15, jolloin Sipoonkorpibussi lähtee takaisin Tikkurilaan. Halutessaan päiväretken voi jättää myös väliin, ja suunnata jo klo 11 lähtevään bussiin.

    Tarvitset retkelle mukaan säänmukaiset vaatteet ja tukevat kengät, omat ruuat ja ruokailuvälineet, sekä makuupussin tai peiton. Jokaisen osallistujan riippumattosettiin kuuluu riippumatto, ripustusköydet ja puunhalaajat, sadekatos eli tarppi sekä aluspeitto eli under quilt.

    Retkelle on erittäin suotavaa osallistua julkisilla. Retken aikataulut on suunniteltu Sipoonkorven Hop On Hop Off -bussin aikataulujen mukaisesti. Omallakin autolla voi saapua, mutta silloin paikalle kannattaa saapua ajoissa varmistaakseen, että saa parkkipaikan.

    Riippumattojen vuokra kuuluu retken hintaan. Jos haluat retken jälkeen ostaa Ticket To The Moon -riippumaton ja/tai lisävarusteita, saat oppaalta 10% alennuskoodin Partioaitan verkkokauppaan.

    Oppaana vaelluksella toimii 365 -klubin vaellusopas Silja Vuohensilta, jolle Sipoonkorven maastot ovat tutut kuin omat taskut. Riippumattoretki on klubilaisten toiveesta suunniteltu retki riippumattoilun kokeilua varten. Tutustu oppaaseen tarkemmin.

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    Paikka ja kokoontumispaikka: Byabäckenin parkkipaikka, Länsitie 242 / Tikkurilan asema laituri 10 (Sipoonkorpi Hop On Hop Off -bussin lähtöpaikka)
    Aika: 27.8.2022 klo 13:45 – 28.8.2022 klo 15
    Hinta ja erittely: 159e sisältäen arvonlisäveron, riippumatot lisätarvikkeineen viikonlopuksi, vuokrakeittokatoksen käytön, lettu- ja kahvitarjoilut sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu 159e erääntyy noin viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus senkin jälkeen on kuluton.
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 5-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 27.8.2022

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com
    • PERUTTU: Ticket To The Moon -riippumattojen testiviikonloppu Sipoonkorvessa

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    27.08.2022
    -
    28.08.2022
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    13:45  - 15:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite