Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Karhunkierros talvella

    Koe legendaarinen Karhunkierros talvella!

    Lähde 365 Klubin matkaan kokemaan maamme suosituin vaellureitti ilman ruuhkia. Kesäisin lähes tungokseen asti ruuhkautuva Karhunkierros on talvella liki tyhjä ja tarjoaa aivan uudenlaisen kokemuksen upeassa Oulangan luonnossa.

    Sallasta Kuusamoon kulkeva 82-kilometrinen Karhunkierros on yksi maamme tunnetuimmista vaelluskohteista. Talvisin reitistä on kävellen kuljettavissa noin 60 kilometrin matka Käylän kylältä Juumaan. Kauniin keväinen Oulangan kansallispuisto on aivan uniikki kokemus reitin ollessa lähes tyhjä muista kulkijoista ja hyttysistä. Upeat jäätyneet vesiputoukset, kanjonit ja hiljainen talvinen metsä tarjoavat vaeltajille harvoin Karhunkierroksella koettua rauhaa.

    TALVIVAELLUSTA EI TARVITSE PELÄTÄ

    Karhunkierroksen talvivaellus alkaa Juumasta Basecamp Oulangan erämaahotellilta, mistä matkaamme yhteiskuljetuksella Käylän kylän pohjoispuolelle. Sieltä vaellus takaisin Juumaan kestää viisi päivää (neljä yötä) ja matkaa kertyy noin 60 kilometriä. Vaelluksella majoitutaan autiotupien pihapiireissä omissa teltoissa, jotka klubilaiset kantavat itse mukanaan. Retki sopii kaikille lähtijöille eikä ole teknisesti vaativa. Hyvä peruskunto, seikkailufiilis ja kyky kantaa omat varusteensa riittävät lähtemiseen! Jos siis rinkan kanssa on jo tottunut kulkemaan ja kosketusta talviretkeilyn saloihin löytyy, klubireissu on oiva tapa lähteä testaamaan itseään vaellukselle lumisen maan saloihin.

    Vaellukselle mahtuu mukaan 15 klubilaista. Retken oppaana toimii 365 Klubin suosittu vaellusopas Teemu Suominen.

    MAKSU- JA VARAUSEHDOT

    Karhunkierroksen talvivaelluksen hinta on 350 euroa ja se maksetaan kahdessa osassa. Hinta sisältää oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, kyydityksen vaelluksen lähtöpaikalle, pientä tarjoilua maastossa sekä retken päätöstarjoilut ja saunan Basecmap Oulangassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä majoituksia.

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksessa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Matkapäivät ovat 26.-30. maaliskuuta. Autamme mielellämme mm. kimppakyytien järjestämisessä Kuusamoon, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä 

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    26.03.2019
    -
    30.03.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite