/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Karhunkierros vaeltaen ja meloen

    Tämä vaellus on todellinen seikkailuversio Suomen suosituimmasta vaellusreitistä, Karhunkierroksesta. Pääsemme näkemään kaikki Karhunkierroksen päänähtävyydet, mutta myös kurkistamaan merkityn reitin ulkopuolelle, kun hyppäämme vaelluksen puolessa välissä kanootteihin Oulankajoen vietäväksi ja sukellamme melonnan päätteeksi Kitkanniemen erämaiselle alueelle. Lihasvoimin kuljettuja kilometrejä kertyy lopulta yli 100, joten tämä vaellus on kunnioitettava suoritus vaeltajalle kuin vaeltajalle!

    Vaelluksemme alkaa sunnuntai aamuna 6.6. Hautajärveltä ja päättyy perjantaina iltapäivällä 11.6. Rukalle. Rukalle on normaalisti hyvät julkiset kulkuyhteydet, joten omaa autoa et välttämättä tarvitse.
    Vaellus sopii niin kokeneemmille kuin aloittelevillekin vaeltajille, mutta vaatii hyvää peruskuntoa ja huolellista valmistautumista. Ryhmä koostuu maksimissaan kahdeksasta vaeltajasta ja kahdesta oppaasta. Pidämme kaksi ennakkotapaamista Skypen välityksellä, joilla käsitellään vaelluksella vaadittavia varusteita, vaellusruokia ja vaellukselle valmistautumista.

    Vaelluspäivämme ovat hyvin erilaisia keskenään niin sisällöltään kuin maastoltaan. Ensimmäiset kaksi päivää vaellamme merkittyä Karhunkierrosta pitkin. Kolmannen päivän vietämme Oulankajoella meloen; melonta ei vaadi aiempaa melontakokemusta. Melonnan jälkeen suunnistamme erämaisen Kitkanniemen läpi Kitkajoen varteen. Palaamme neljäntenä päivänä takaisin merkitylle Karhunkierrokselle ja vaellamme viimeiset kolme päivää sitä pitkin Rukalle.

    Päivämatkat vaeltaessa ovat 10-15km. Lähdemme aamuisin liikkeelle noin yhdeksän aikaan ja olemme leirissä noin kuuden maissa. Pidämme päivittäin reilun tunnin mittaisen lounastauon ja muutaman pidemmän lepotauon juomataukojen ja valokuvaustaukojen lisäksi. Vaellustahti on maltillinen 3-4km/h. Alkukesän sää saattaa vaihdella helteestä yöpakkasiin.

    Tarvitset vaellukselle omat yöpymis- ja ruuanlaittovarusteet, tukevat ja hyvin istuvat vaelluskengät, kevyen sadevarustuksen ja hyvin selkään istuvan rinkan. Tarkempi varustelista löytyy alempaa, ja käsittelemme pakkaamista ja varusteita ennakkotapaamissamme. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365 -klubin vuokrapalveluun tästä.
    Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matkavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta, jolle tuleva karhunkierros on jo kahdeksas laatuaan. Tutustu oppaaseen tarkemmin. 

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta pitkälle ryhmävaellukselle.

    Paikka: Oulangan kansallispuisto, Salla/Kuusamo. Kokoontuminen Hautajärvellä Hautajärventie 414, 98995 Hautajärvi
    Aika: 6.6.2021 klo 11 – 11.6.2021 klo 18
    Hinta: 550€, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana sekä kanoottivuokran ja melontaopastuksen. HUOM! Kukin maksaa itse yöpymisensä Oulangan leirintäalueella (4hlö mökki maksaa 50e).
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kuukautta ennen vaellusta, mutta osallistumisen peruminen on kulutonta mistä tahansa syystä sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 4-8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.6.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa!
    • Karhunkierros vaeltaen ja meloen Oulangan kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    06.06.2021
    -
    11.06.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Oulangan kansallispuisto
    Oulangan kansallispuisto
    93850 Kuusamo
    Kellonaika
    11:00  - 18:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite