/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Seikkailu Oulankajoella vaeltaen ja meloen

    Oulankajoen syvässä jokiuomassa meloessa ei välttämättä uskoisi olevansa Suomessa. Ympärillä nousevat komeat harjut ja korkeat hiekkatörmät hämmästyttävät melojaa, ja lukuisat puhtaat hiekkarannat mutkittelevan joen varrella houkuttelevat uintitauolle. Yhtä huikea erämaa odottaa vaeltajia melonnan päätteeksi, kun sukellamme Kitkanniemen erämaiselle alueelle rinkkoinemme. Tällä vaelluksella vaelletaan Oulankajokea edestakaisin; meloen alas ja vaeltaen ylös.

    Seikkailu Oulankajoella vaeltaen ja meloen on neljän päivän opastettu vaellus Oulangan kansallispuistossa torstaista sunnuntaihin 17.-20.6.2021. Melomme ensimmäiset kaksi päivää rauhallisesti virtaavaa Oulankajokea alaspäin. Toiset kaksi päivää vaellamme rinkkojemme kanssa erämaisella Kitkanniemen alueella sekä Kitkajoen varressa ja lopulta merkittyä karhunkierroksen reittiä takaisin vaelluksemme aloituspisteeseen.

    Vaellus sopii seikkailunhaluisille vaeltajille, jotka haluavat päästä yhdistämään melontaa ja vaellusta samalla retkellä. Melonta ei vaadi aiempaa melontakokemusta. Vaellus on aloittelijaystävällinen, mutta vaatii seikkailuhenkistä asennetta ja kohtuullista peruskuntoa; kuljemme pääosin merkitsemättömällä erämaisella alueella keskellä metsää, ja meidän on tultava toimeen omine varusteinemme säällä kuin säällä.

    Ohjelma ja varusteet
    Melomme ensimmäisenä päivänä 12 km erämökille joen rantaan. Toisena päivänä melomme ensin 13 km, ja jatkamme sitten vielä rinkkojen kanssa vaeltaen 6 km Kitkanniemen läpi Kitkajoen rantaan. Kolmantena päivänä seikkailemme Kitkajoen rantoja pitkin Karhunkierroksen reitille ja lopulta kauniin Kulmakkojärven rannalle yöpymään, kilometrejä kertyy noin 6-8. Neljäntenä päivänä vaellamme 15 km helppokulkuista reittiä pitkin takaisin vaelluksen aloituspisteeseen.

    Vaellus vaatii osallistujalta omat leiriytymis- ja ruuanlaittovarusteet, kevyen sadevarustuksen sekä tukevat vaelluskengät ja rinkan. Aiempaa vaellus- tai melontakokemusta ei vaadita, mutta osallistuaksesi vaellukselle sinulla tulee olla kohtuullisen kevyet ja laadukkaat varusteet sekä kohtuullinen peruskunto. Sinun tulee jaksaa kantaa 15-20 kg rinkkaasi vaihtelevassa maastossa noin 4-6 tuntia päivässä. Tahtimme vaelluksella on hyvin maltillinen, noin 1,5 – 3,5 km / tunnissa. Alkukesän säät voivat vaihdella helteistä yöpakkasiin.

    Tarkempi varustelista ja vaelluksen ohjelma löytyy alempaa, ja käsittelemme pakkaamista ja varusteita ennakkotapaamissamme, joka järjestetään Skypen välityksellä toukokuun alussa. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365 -klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matkavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Vaelluksen oppaana toimii luonto- ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta, joka on opastanut 365-klubilaisia jo useana kesänä Oulangan alueella. Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta pitkälle ryhmävaellukselle.

    Info
    Kokoontumispaikka: Oulangan leirintäalue, Liikasenvaarantie 137, 93850 Kuusamo.
    Aika: 17.6.2021 klo 9 – 20.6.2021 klo 18
    Hinta: 390e, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, kanoottivuokran ja saunaillan vaelluksella.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 4-6
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.6.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa mukaan!
    • Seikkailu Oulankajoella vaeltaen ja meloen Oulangan kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    17.06.2021
    -
    20.06.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Oulangan kansallispuisto
    Oulangan kansallispuisto
    93850 Kuusamo
    Kellonaika
    09:00  - 18:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite