Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Matalan kynnyksen syysvaellus Patvinsuolla

    Tapahtuma on peruttu!

    Ikivihreät havumetsät, kirkasvetiset järvet ja kaunis ruskan värjäämä suo kutsuvat sinut tälle myöhäisen syksyn nautiskeluvaellukselle Patvinsuon kansallispuistoon! Lähde mukaan nauttimaan hyvästä seurasta, nuotiolla evästelystä ja vaellustunnelmasta mukavuuksista tinkimättä. Yövymme sekä lämpimässä kämpässä että ulkona luonnossa omin varustein. Vaellukselle on yhteiskuljetus Lieksan juna-asemalta, joten sinun on helppo matkustaa vaellukselle junalla!

    Matalan kynnyksen syysvaellus Patvinsuolla on opastettu kolmen yön vaellusretki, jossa teemme yhden yön vaelluksen teltoissa yöpyen. Lisäksi yövymme ennen vaellusta ja sen jälkeen lämpimässä tuvassa ja nautimme rantasaunan löylyistä upean Suomujärven rannalla. Vaellukselle on järjestetty kuljetus Lieksan juna-asemalta, joten vaellukselle on helppo saapua junalla.

    Vaellus sopii luonnon tarkkailusta nauttivalle, rauhallista tahtia arvostavalle retkeilijälle, ja se sopii myös ensimmäiseksi yön yli vaellukseksi. Aiempaa vaelluskokemusta ei tarvita. Maasto on vaelluksella helppokulkuista ja tasaista.

    Kokoonnumme Lieksan juna-asemalla tiistaina klo 13:15 Joensuusta saapuvan junan aikataulun mukaan, josta ryhmälle on järjestetty yhteiskuljetus Patvinsuolle. Voit saapua Patvinsuolle myös omalla autollasi. Majoitumme Suomun tuvalle ja teemme pienen iltapäiväretken Suomujärven rannalla. Nautimme päivällisen nuotiolla kokkaillen ja pääsemme illalla rantasaunan löylyihin.
    Keskiviikkona heitämme rinkat selkään ja lähdemme vaelluksellemme! Vaellamme noin 10 km päivämatkan Suomujärven rantoja myöten piipahtaen myös erämaisella Iso-Hietajärvellä. Leiriydymme kauniille hiekkarannalle Suomujärven rantaan ja tunnelmoimme illalla nuotion loimussa. Torstaina vaellamme ihailemaan Patvinsuota komeissa ruskan väreissä ja vaellamme lopuksi takaisin Suomun tuvalle, jossa lämmitämme saunan ja majoitumme taas lämpimään kämppään. Torstaina päivämatkaa tulee niin ikään noin 10 km.
    Perjantaina vietämme rauhallisen aamupäivän Suomun tuvalla ennen yhteiskuljetusta Lieksan juna-asemalle, josta juna lähtee Joensuuhun klo 15 jälkeen.

    Varusteet


    Tarvitset vaellukselle oman majoitteen, makuualustan ja makuupussin sekä ruuanlaittovarusteet, säänkestävät retkeilyvaatteet ja tukevat vedenpitävät vaelluskengät ja selkään hyvin istuvan rinkan. Saat tarkemman pakkauslistan ja vaelluksen ohjelman oppaalta ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa ja/tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365 -klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten matka- ja/tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opas
    Vaelluksen oppaana toimii 365 -klubin vaellusopas ja matkanjärjestäjä Silja Vuohensilta, jolla on yli kymmenen vuoden retkeily- ja vaelluskokemus ja joka on järjestänyt suosittuja matalan kynnyksen 365 -klubivaelluksia jo viiden vuoden ajan. Tutustu oppaaseen tarkemmin tästä.
    Siljan mukana kulkee lisäksi useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    Info
    Paikka ja kokoontumispaikka: Patvinsuon kansallispuisto, Lieksa. Kokoontuminen Lieksan juna-asemalla Asemakatu, 81700 Lieksa TAI jos tulet omalla autollasi, suoraa Patvinsuolla Suomun opaskeskuksessa Suomuntie 54, Lieksa.
    Aika: 24.10.2023 klo 13:15 – 27.10.2023 klo 14
    Hinta ja mahdollinen erittely: 450 e, sisältäen arvonlisäveron, kuljetuksen Lieksan juna-asemalta, majoitukset ja saunomisen Suomun kämpässä sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Vaelluksen osallistumismaksu 450e erääntyy noin kuukausi ennen vaellusta. Osallistuja voi perua osallistumisensa ilman kuluja ennen osallistumismaksun eräpäivää. Osallistumismaksun eräpäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksu palautetaan, mutta siitä peritään peruutusmaksu 90e, joka kattaa peruutuksesta koituneet kulut järjestäjälle. Peruutusmaksuun voi useimmiten hakea korvausta omasta matkavakuutuksesta.
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 4-8

    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.10.2023 Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    • PERUTTU: Matalan kynnyksen syysvaellus Patvinsuolla

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    24.10.2023
    -
    27.10.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    13:15  - 14:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite