/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Vaellus karhujen jäljillä

    Pohjois-Karjalassa lähellä itärajaa kulkee pieni ja vielä melko vähän tunnettu karhunpolku. Nimensä veroisesti tämän reitin varrella kulkee paljon karhuja ja muita villieläimiä, sillä alue on pääosin asumatonta erämaata. 365 -klubilaiset vaelsivat toukokuussa karhunpolun ensimmäisen osan Patvinsuolta Ruunaalle, ja tällä vaelluksella jatkamme karhunpolkua Ruunaalta Teljoon. Toukokuun vaelluksella löysimme karhun jälkiä, pääsisimmekö nyt näkemään enemmänkin jälkiä kontiosta?

    Vaellamme neljän päivän aikana yhteensä 73 km erämaisella alueella rauhallista karhunpolkua pitkin ja yövymme laavujen ja autiotupien yhteydessä omin varustein. Tälle vaellukselle on helppoa matkustaa junalla, sillä vaellukselle on yhteiskuljetus edestakaisin Lieksan rautatieasemalta juna-aikataulujen puitteissa. Vaellus vaatii hyvää vaelluskuntoa, sillä päivämatkat ovat pitkiä. Maasto on kuitenkin tällä vaelluksella erittäin helppokulkuista.

    Kokoonnumme torstaina 25.8. klo 13.30 Lieksan rautatieasemalla ja matkustamme yhteiskuljetuksella Ruunaalle, josta aloitamme vaelluksemme. Vaellamme 13-24km päivämatkoja pientä, mutta kohtuullisen helppokulkuista karhunpolkua pitkin ja yövymme laavujen ja autiotupien yhteydessä omin varustein. Vaellustahtimme on rauhallinen, noin 3,5km/h ja pidämme joka päivä reilun tunnin mittaisen lounastauon ja useampia muita taukoja.
    Vaellus sopii seikkailunhaluiselle ja liikunnalliselle retkeilijälle, jolla on jo kokemusta rinkan kantamisesta. Vaellus vaatii hyvää peruskuntoa, sillä päivämatkat ovat melko pitkiä. Elokuun sää voi vaihdella helteistä yöpakkasiin. Voit tiedustella vaelluksesta tarkemmin oppaalta, jos osallistuminen mietityttää.

    Oppaana vaelluksella toimii 365 -klubin vaellusopas Silja Vuohensilta, joka on vaeltanut runsaasti Pohjois-Karjalassa opiskeluaikoinaan, ja opastanut 365 -klubilaisilla jo neljän vuoden ajan erilaisilla vaelluksilla ja kursseilla.
    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    Paikka ja kokoontumispaikka: Karhunpolku, Lieksa. Kokoontuminen Lieksan rautatieasemalla, Asemakatu, 81700 Lieksa.
    Aika: 25.8.2022 klo 13.30 – 28.8.2022 klo 16
    Hinta ja erittely: 290e, sisältäen yhteiskuljetuksen Lieksasta sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 5-8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 24.8.2022

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    25.08.2022
    -
    28.08.2022
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    13:30  - 16:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite