/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kevätvaellus Seitsemisen kansallispuistoon

    Toukokuu on mitä parhainta aikaa vaeltamiselle ja luonnon tarkkailulle. Polut ovat sulaneet, muuttolinnut saapuneet ja luonto on herännyt jälleen kukkaan. Tällä kevätvaelluksella nautimme kevään ensimmäisistä kilometreistä rinkka selässä, ja opiskelemme lintujen tunnistamista niiden laulun perusteella kokeneen oppaan avulla.

    Kevätvaellus Seitsemisen kansallispuistoon on yhden yön opastettu vaellus 15.-16.5.2021. Vaellamme viikonlopun aikana yhteensä noin 18 km ja yövymme telttailualueella omin varustein.

    Vaellus sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, jotka haluavat päästä viettämään mukavaa viikonloppua samanhenkisten ihmisten seurassa ja oppimaan lintujen tunnistusta lauluäänen perusteella. Aloittelevat retkeilijät saavat samalla varmuutta omiin retkeilytaitoihinsa. Vaellusmaasto on vaihtelevaa, kohtuullisen helppokulkuista metsämaastoa, joten peruskunto ja reipas asenne riittää. Varusteita on mahdollista viedä leiripaikalle autolla, joten rinkkoja pystyy tarvittaessa keventämään.

    Ohjelma ja varusteet
    Kokoonnumme lauantaina klo 10 Multiharjun parkkipaikalla ja vaellamme aluksi vain 3 km lounaspaikalle. Lounaan jälkeen jatkamme matkaamme vielä 5 km ja leiriydymme kauniille Kirkas-Soljasten telttailualueelle. Vietämme iltaa omassa rauhassa vuokrakodassa lettuja paistaen ja nuotiolla tunnelmoiden. Sunnuntaina teemme halukkaiden kanssa aikaisen aamun linturetken läheiselle suolle, jonka jälkeen juomme vielä rauhassa aamukahvit ennen päivän vaellusta. Sunnuntaina matkaa kertyy noin 10km, jonka varrella pidämme hyvän mittaisen lounastauon ja useita levähdystaukoja.

    Tarvitset vaellukselle omat yöpymis- ja ruuanlaittovarusteet, tukevat ja hyvin istuvat vaelluskengät, sadevarustuksen tarvttaessa ja hyvin selkään istuvan rinkan. Voit halutessasi viedä varusteita leiriytymispaikallemme etukäteen autolla, jolloin saat rinkkaan kevennystä. Saat kattavan varustelistan ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365 -klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matkavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta, joka on viihtynyt Seitsemisen maastoissa jo lapsesta saakka. Sittemmin hän on vaeltanut ja toiminut vaellusoppaana ympäri Suomea, palaten aina silloin tällöin lapsuutensa maisemiin.

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta pitkälle ryhmävaellukselle.

    Info
    Paikka: Seitsemisen kansallispuisto
    Kokoontumispaikka: Multiharjun parkkipaikka, Kivinevantie 477, 34510 Luode
    Aika: 15.5.2021 klo 10 – 16.5.2021 klo 16
    Hinta: 125e, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, sekä vuokrakodan käytön leiriytymispaikalla.
    Maksu- ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta osallistumisen peruminen on kulutonta mistä tahansa syystä sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 6-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.5.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com
    • Kevätvaellus Seitsemisen kansallispuistoon Seitsemisen kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    15.05.2021
    -
    16.05.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Seitsemisen kansallispuisto
    Kivinevantie 477
    34510 Luode
    Kellonaika
    10:00  - 16:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite