Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Kevätvaellus Seitsemisen kansallispuistoon

    Toukokuu on mitä parhainta aikaa vaeltamiselle ja luonnon tarkkailulle. Polut ovat sulaneet, muuttolinnut saapuneet ja luonto on herännyt jälleen kukkaan. Tällä kevätvaelluksella nautimme kevään ensimmäisistä kilometreistä rinkka selässä, ja opiskelemme lintujen tunnistamista niiden laulun perusteella kokeneen oppaan avulla. Yövymme telttailualueella kauniin lammen rannalla omin varustein. Matkaa vaelluksella kertyy viikonlopun aikana yhteensä noin 18km, joten retkelle saa varata hyvällä omalla tunnolla herkkuja mukaan!

    OHJELMA
    Kevätvaellus Seitsemisen kansallispuistoon on yhden yön opastettu vaellus 16.-17.5.2020. Lähdemme vaellukselle lauantaina 16.5. klo 10 Multiharjun parkkipaikalta aarniometsän kupeesta. Vaellamme viikonlopun aikana yhteensä noin 18km, opiskelemme lintujen laulun tunnistamista, nautimme eväistä ja nokipannukahveista nuotiolla ja yövymme telttailualueella omin varustein. Palaamme sunnuntaina 17.6. klo 16 mennessä vaelluksen aloituspaikkaan.

    Vaellus vaatii osallistujilta hyvää peruskuntoa, säänmukaista ulkoiluvaatetta, yöpymisvarusteet ja eväät.

    Vaelluksen lähtöpaikalle ei pääse julkisilla kulkuvälineillä, mutta tavallisesti kaikille kyytiä tarvitseville järjestyy kimppakyyti muiden retkeläisten kanssa bensakulut jakaen, joten autottomuus ei ole ongelma.

    OPAS
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmenen vuoden kokemus retkeilystä ja vaeltamisesta niin poluilla, vesillä kuin lumellakin. Silja retkillä tärkeintä ei ole kilometrien määrä, vaan niiden laatu, ja tälläkin vaelluksella panostetaan hyvään tunnelmaan, luonnon tarjoamiin elämyksiin ja kiireettömiin nokipannukahvi hetkiin. (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Seitsemisen kansallispuisto
    Kokoontuminen: Multiharjun parkkipaikalla Kivinevantie 477, 34510 Luode
    Ajankohta: 16.-17.5.2020
    Osallistujamäärä: 5-10 klubilaista

    Hinta: 100€ sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, nokipannukahvit koko retken ajan sekä nuotiolettutarjoilut.
    Maksu- ja peruutusehdot:
    Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 20€ varausmaksu on sitova, ja se varmistaa paikkasi vaellukselle. Retken osallistumismaksu 80€ erääntyy maksettavaksi kaksi viikkoa ennen vaellusta. Mikäli perut osallistumisesi aiemmin kuin kahta viikkoa ennen retkeä, voit jättää osallistumismaksun maksamatta (tai jos olet sen jo maksanut, se palautetaan). Jos joudut perumaan osallistumisesi kuitenkin alle kaksi viikkoa ennen vaellusta, eikä paikkaasi saada myytyä eteenpäin, veloitetaan 50€ peruutusmaksu, joka vähennetään palautettavasta osallistumismaksusta.  

    Tmi Luontokaipuu suosittelee matkavakuutusta erittäin lämpimästi. Peruuntuneen retken lisäksi matkavakuutus korvaa useimmiten myös tapaturmat ja esimerkiksi taksikyydin, jos joudut keskeyttämään vaelluksen.

    Ilmoittauduthan retkelle viimeistään 2.5.2020 mennessä.

    Kaikissa retkeen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan Siljaan silja.vuohensilta@gmail.com

    Katso varustelista sekä vaelluksen ohjelma ja aikataulu etukäteen tästä »
    • PERUTTU: Kevätvaellus Seitsemisen kansallispuistoon Seitsemisen kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    16.05.2020
    -
    17.05.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Seitsemisen kansallispuisto
    Kivinevantie 477
    34510 Luode
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite