/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Jäätikköjokia ja tuntureita - vaellus Lyngenistä Tromssaan

    Vaellus Lyngenistä Tromssaan vie sinut vuononrinteiden lammaslaitumilta jäätikköjärville, jokien alkulähteille ja Tromssan laveille tunturipoluille. Reitti sopii elämystennälkäisille retkeilijöille, joilla on kokemusta retkeilystä Suomen kansallispuistoissa, ja haluavat laajentaa retkeilyreviiriään. Vaelluksella näet Pohjois-Norjan luonnon kaikki ulottuvuudet koivumetsiköistä kristallisiin puroihin ja rakkakivikoihin.

    Lähdemme Lyngseidetistä 1.8. aamulla kello 10 ja lopetamme Tromssaan 5.8. noin klo 14.30. Palaamme Lyngeniin linja-autolla.  Osallistujat voivat lähteä kotimatkalle myös Tromssasta. Matkalla vaellamme poluttomassa maastossa alppimaisilla vuorenrinteillä, jokilaaksoissa sekä jäätikköjärvien reunoja. Kolmantena päivänä siirrymme lautalla Tromssan puolelle, jossa vaellus jatkuu laaksoja pitkin Tromssan tuntureiden merkityille reiteille.

    Tulisiko Lyngen-Tromssa-vaelluksesta sinun kesäsi huippukohta?
    Lähdemme vaellusaamuisin liikkeelle kello 9. Pidämme tunnin välein juoma- ja välipalatauon sekä 30-45 minuutin lounastauon säästä ja maastosta riippuen. Aikaa jää myös valokuvaukseen ja maisemien ihailuun. Reitti on vaihteleva maastoltaan ja kasvustoltaan. Leiriytyminen on noin kello 16–18, kun sopiva leiripaikka veden ääreltä löytyy. Patikointiaikaa kertyy päivittäin noin 6–7 tuntia ja matkaa 12-16km. Maasto on vaihtelevaa ja korkeuseroja on jonkin verran. Retkellä ei kuitenkaan ole osuuksia, jotka vaatisivat kiipeilytaitoja tai -varusteita. Reitille osuu rakkakivikkoa, vesistöjen ylityksiä, hetteistä maastoa, alppirinteitä ja koivumetsikköä. Joten etenemisvauhti on useimmiten 2–3 km / tunnissa. Osallistujilla on oltava hyvä kestävyyskunto.

    Lyngenin vuoristolaaksoissa sää vaihtelee ja pohjoisrinteillä voi olla lunta. Vaellus vaatii osallistujalta omat kolmen vuodenajan retkivarusteet. Tarkemman pakkauslistan, ohjeet valmistautumiseen ja turvallisuuteen saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä. Osallistujien kesken järjestetään etätapaaminen ennen vaellusta, jossa käydään läpi vaelluksella tarvittavat varusteet, vaellukselle valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Klubin eräoppaana Mia Sinisalo

    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on Pohjois-Norjaan rakastunut erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen pohjoisen erämaissa kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Info
    Paikka: Lyngen-Tromssa
    Kokoontumispaikka: Strandveien 10, 9060 Lyngseidet, Norja
    Aika: 1.-5.8.2022
    Hinta: 490 €, sisältäen arvonlisäveron, ennakko-ohjeet, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana sekä paluumatkan linja-autolla Tromssasta Lyngeniin. Ei sisällä muita matkoja Lyngeniin tai Tromssaan, eikä majoitusta ennen tai jälkeen vaelluksen
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 100 € viikon sisällä, kun retki on varattu. Varaus on sitova. Retken voi perua 30 pv ennen sen alkua. Pidätämme toimistomaksun 20 €. Loput 390 € maksetaan kuukausi ennen matkan alkua.
    Osallistujamäärä: 4-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.7.2022

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta mia.sinisalo@vallaoutdoors.com

    • Jäätikköjokia ja tuntureita - vaellus Lyngenistä Tromssaan

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    01.08.2022
    -
    05.08.2022
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 14:30 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite