/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vaellus poluttomassa maastossa Lyngenissä

    Vaellus poluttomassa maastossa Lyngenin Alpeilla vie sinut vuonojen lammaslaitumilta jäätikköjärville, jokien alkulähteille ja keväisiin tunturikoivumetsiköihin. Reitti on paikoitellen vaativa ja sopii retkeilijöille, joilla on kokemusta Lapin merkityillä reiteillä vaeltamisesta. Matkalla näet Pohjois-Norjan luonnon kaikki ulottuvuudet vuorista koskiin, kristallisiin puroihin ja reheviin metsiin.

    Lähdemme Lyngseidetistä 24.7. aamulla kello 10 ja palaamme 26.7. noin klo 18.00. Matkalla vaellamme poluttomassa maastossa alppimaisilla vuorenrinteillä, jokilaaksoissa sekä jäätikköjärvien reunoja. Kolmantena päivänä palaamme linja-autolla takaisin Svensbystä Lyngseidetiin.

    Onko tämä retki yksi sinun kesäsi kohokohdista?
    Retki sopii aikaisemmin usean yön vaelluksia merkityillä reiteillä tehneelle. Olet halukas siirtymään merkityiltä reiteiltä poluttomaan maastoon ja haluat kasvattaa retkeilytaitojasi vaativammissa olosuhteissa kivassa ryhmässä taitavan oppaan kanssa.

    Retkiaamuisna lähdemme aamulla liikkeelle kello 9. Pidämme tunnin välein juoma- ja välipalatauon sekä 30-45 minuutin lounastauon säästä ja maastosta riippuen. Aikaa jää myös valokuvaukseen ja maisemien ihailuun. Reitti on vaihteleva maastoltaan ja kasvustoltaan. Leiriytyminen on noin kello 16–18, kun sopiva leiripaikka veden ääreltä löytyy. Patikointiaikaa kertyy päivittäin noin 6–7 tuntia. Maasto on vaihtelevaa, vaikka korkeuseroja ei ole paljon. Reitille osuu rakkakivikkoa, vesistöjen ylityksiä, hetteistä maastoa, alppirinteitä ja koivumetsikköä. Joten etenemisvauhti on useimmiten 2–3 km / tunnissa. Osallistujilla on oltava hyvä kestävyyskunto.

    Vaellus vaatii osallistujalta omat 2-3 vuodenajan retkivarusteet. Tarkemman pakkauslistan, ohjeet valmistautumiseen ja turvallisuuteen saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujien kesken järjestetään etätapaaminen ennen vaellusta, jossa käydään läpi vaelluksella tarvittavat varusteet, vaellukselle valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Klubin eräopas - Mia Sinisalo
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on Pohjois-Norjaan rakastunut erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen pohjoisen erämaissa, kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Paikka: Lyngen
    Kokoontumispaikka: Strandveien 10, 9060 Lyngseidet, Norja
    Aika: lähtö 24.7. klo 10 ja lopetus 26.7. klo 17.00
    Hinta: 290 €, sisältäen arvonlisäveron, ennakko-ohjeet, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana sekä paluumatkan linja-autolla Svensbystä Lyngeniin. Ei sisällä muita matkoja Lyngeniin, ruokailuita eikä majoitusta ennen tai jälkeen vaelluksen.
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 100 € viikon sisällä, kun retki on varattu. Varaus on sitova ja summaa ei palauteta, jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa. Loput 190 € kuukausi ennen matkan alkua.
    Osallistujamäärä: 5-12
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 24.6.2020

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com

    Tervetuloa mukaan!
    • Vaellus poluttomassa maastossa Lyngenissä Lyngen

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    24.07.2021
    -
    26.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 18:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite