Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Retkeilykauden avaus -viikonloppuretki Teijolla patikoiden ja meloen

    Kevätkauden avaus Teijolla 25.-26.5.2024 on sopiva hetki avata retkeilykausi, kokeilla kajakkia ja ehkä riisua talviturkki. Retkellä yövytään omissa teltoissa tai riippumatoissa laavu- ja tulipaikalla.  

    Retki sopii sinulle, joka olet jo tutustunut retkeilyyn aikaisimpina vuosina tai olet rohkea kokeilija ja haluat aloittaa retkeilykauden ajoissa ja hyvässä seurassa. Pystytämme lauantai-iltapäivänä leirin ja patikoimme Matildanjärven ympäri. Sunnuntaina tehdään melontaretki järvellä ja pysähdytään lounastauolle Isoholman saareen. Päivämatkat ovat noin 6 km ja enimmillään 3 tuntia. Melontavarusteet kuuluvat retken hintaan.

    Ohjelma ja varusteet
    Lähdemme liikkeelle Mikkossuon parkkipaikalta 25.5. klo 14. Teemme muutaman tunnin patikan ja pidämme tauon Teerisuon laavulla.  Saavuttuamme takaisin n. klo 17, rakennamme leirin Vicksbäckinlahdelle ja aloitamme leiritoimet.  Aika laittaa iltaruokaa, rupatella ja tulistella (jos ei ole metsäpalovaroitusta) leirissä.  Seuraavana päivänä heräilyn jälkeen puramme leirin, vaihdamme melontavarusteisiin ja siirrymme rannalle, mistä lähdemme melontaretkelle Matildanjärven ympäri. Melontaretki sopii aloittelijoille. Saat opastuksen melontaan, Matildanjärvi on turvallinen melottava ja liikumme rantojen läheisyydessä. Melontavarusteet kuuluvat retken hintaan.

    Toukokuun alun sää on aina yllätyksellinen. Varaudumme siksi kolmen vuodenajan varusteilla. Toisaalta voi olla lähes helle. Varustelistassa on otettu kelinvaihtelut huomioon ja se täsmentyy vielä muutama päivä ennen retkeä. Varusteita voit vuokrata Partioaitan myymälöistä.

    Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua retkelle valmistautumiseen, varusteiden valintaan ja ruokien suunnitteluun. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on luontoliikuntaan ja pohjoisen erämaihin rakastunut erä- ja luonto-opas melonta- ja pyöräilynohjaaja. Mia Sinisalo asuu itse Teijon kansallispuiston läheisyydessä ja nauttii sen monipuolisesta luonnosta säännöllisesti jalan, pyörällä, suksilla ja kajakilla liikkuen.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Info
    Paikka: Teijon kansallispuisto
    Kokoontumispaikka: Mikkossuon parkkipaikka, Teijontie 522
    Aika: 25.-26.5.2024
    Hinta: 150 €, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ja melontavarusteet.  Hinta ei pidä sisällään vakuutuksia, kyytejä tai majoitusta.
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 50 € viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova. 100 € maksetaan kuukausi ennen retken alkua.
    Osallistujamäärä: 4-8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.5.2024
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com,  041 5346742Vastaava järjestäjä: Valla Outdoors Oy, y-tunnus 3107558-2

    Tervetuloa mukaan! 
     
    • Retkeilykauden avaus -viikonloppuretki Teijolla patikoiden ja meloen

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    25.05.2024
    -
    26.05.2024
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    14:00  - 14:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite