/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Sieniretki ja -kurssi Teijolla

    Haluatko kerryttää ja monipuolistaa sienikorisi sisältöä? Lähde Teijon kansallispuistoon 365-klubilaisten sieniretkelle, jota vetää klubiopas ja sieni-intoilija Mia Sinisalo. Retkellä tutustumme erilaisiin sienimaastoihin, ruokasienten turvalliseen tunnistamiseen sekä samalla keräämme sieniä. Retkellä Mia kertoo myös sienten säilömisestä.

    Kenelle retki sopii ja mitä varusteita tarvitset?
    Retki sopii aloittelijoille, vaikka sinulla ei olisi mitään perustietoja sienistä. Sinun täytyy kuitenkin jaksaa kävellä epätasaisessa maastossa noin 6 kilometriä noin 3-4 tuntia.

    Varusteiksi tarvitset sieniämpärin tai korin, sieniveitsen ja -harjan sienten siivoamiseen. Syyskuussa sää on usein kostea, joten varustaudu kumisaappailla tai vedenkestävillä vaelluskengillä. Saat oppaalta tarkemman varusteluettelon lähempänä retkeä. Retki järjestetään myös sadesäällä, mutta käytössä on tarppikankaita suojana.

    Ota mukaan myös retkilounas, välipaloja sekä kuumaa ja kylmää juotavaa. Retkellä ei ole tulentekomahdollisuutta, joten varaa mukaan ruokia, jotka voit syödä ruokatermoksesta, valmistaa keittimellä tai kuuman veden avulla.

    Tapaamme Teijon luontotalon edessä 11. 9.  klo 12.  Alussa on opastus sienten tunnistamiseen ja lähdemme siitä Matildanjärveä ympäröiviin metsiin.  Tauon pidämme retken puolivälissä Vicksbäckin lahden tulipaikalla.  Paluu on samaan paikkaan kello 16.

    Opasesittely
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on luontoliikuntaan rakastunut erä- ja luonto-opas, melontaohjaaja ja sieni-intoilija. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen Ruotsin, Norjan ja Suomen kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Paikka ja kokoontumispaikka: Teijon kansallispuisto,  luontotalo, Matildanjärventie 84
    Aika: 11.9. klo 12
    Hinta: 75 €, sisältäen arvonlisäveron, sienikurssin, retken opastuksen, varustelistan ja ohjeet ennen retkeä. 
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu maksetaan viikko ilmoittautumisen jälkeen. Osallistumisen voi perua 30 päivää ennen retkeä. Pidätämme toimistomaksun 20 €. Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.9.2022

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    11.09.2022
    Tapahtuman tyyppi
    Tietenkin
    Kellonaika
    12:00  - 16:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite