Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: 365-klubin Kebnekaisen huiputus Östra ledeniä pitkin

    HUOM! RETKI PERUTTU: Pohjois-Ruotsin klubiretket on jouduttu perumaan jo toisena vuonna peräkkäin johtuen koronapandemiasta. Pohjois-Ruotsiin matkustaminen ei ole vieläkään turvallista ja kokoontumisrajoitukset estävät retken toteuttamisen.

    Tervetuloa Partioaitan 365-klubin matkaan kiipeämään Ruotsin korkeimmalle vuorelle Kebnekaiselle 6.-10.7.2021, tällä kertaa haastavamman Östra ledenin kautta!

    2100:n metrin korkeuteen nouseva Kebnekaise on yksi Ruotsin Lapin kauneimmista, ja samalla katoavimmista helmistä. Kebnekaisen etelähuippu sulaa kovaa vauhtia ja käsillä alkaa olla viimeiset vuodet, jolloin Ruotsin korkeimmalle vuorelle voi kiivetä turvallisesti.

    Ensi kesänä Partioaitan 365-klubi järjestää Kebnekaisen perinteisen vaellusmatkan lisäksi mahdollisuuden kiivetä Ruotsin huipulle legendaarista Östra ledenia pitkin! Jäätiköitä ja kallioseinämiä nouseva Östra leden on vuoren kahdesta perusreitistä se haastavampi, joka noustaan hyödyntäen köysiä ja kiipeilyvarusteita. Reitti sopii kuitenkin myös ensikertalaisille ja on vuorikiipeilystä haaveileville oiva tutustuminen lajiin! Teknisesti Östra leden on helpohko, mutta huima! Korkean paikan kammo kannattaa jättää kotiin ja pakata reppuun aimo annos seikkailumieltä!

    Matka Kebnekaiselle Östa ledenia pitkin sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä perinteisten, kotimaisten vaellusreittien ulkopuolella ja samalla turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen kokeneiden suomalaisten oppaiden johdolla. Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa, mutta vaelluspäivien päätteeksi perillä nautitaan Kebnekaisen tunturiaseman ylellisistä palveluista. Paluumatka Nikkaluoktaan lennetään upeissa maisemissa helikopterilla!

    Vaelluksen vetää klubilaisille tuttu, kokenut vaellusopas Teemu Suominen. Teemun Kebnekaisen reissut ovat olleet erittäin suosittuja ja Östra ledenia on toivottu jo vuosia ohjelmistoon, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea!

    Maksu- ja varausehdot:
    Retken hinta on 690 euroa ja se sisältää suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, ruokailun ja saunan Kebnekaisen tunturiasemalla, helikopterilennon Kebnekaiselta Nikkaluoktaan sekä retken päätöstarjoilut Nikkaluoktan Skáidi-ravintolassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia.

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Vaellukselle mahtuu 10 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Matkapäivät ovat 6.-10. heinäkuuta. Autamme mielellämme matkajärjestelyissä ja mm. kimppakyytien järjestämisessä kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

    Koronavirus
    Seuraamme koronavirustilannetta tiiviisti ja noudatamme sen suhteen aina viranomaisten ohjeita ja suosituksia tarkoin. Nykytiedon valossa virus ei tartu niin herkästi ulkoilmassa, mutta noudatamme silti mahdollisuuksien rajoissa esimerkiksi etäisyysohjeita ja huolehdimme hygieniasta normaalia tarkemmin. Jos osallistujaalla on ollut pieniäkin oireita ennen lähtöä tai tieto mahdollisesta altistumiesta, tulee tämän jättäytyä pois vaellukselta.

    Jos vaellus joudutaan koronavirustilanteen ja/tai viranomaissuositusten takia perumaan, palautetaan osallistumismaksu osallistujille kokonaan. 

    -------------
    Huomioi koronapandemia matkasuunnitelmissasi!

    Ilmoittautuessasi 365-klubin retkelle, vaellukselle tai kurssille, ota huomioon omissa osallistumis- ja lomajärjestelyissäsi, että tapahtuma voidaan joutua perumaan koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

    Partioaitta toimii vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten tapaamisrajoituksia ja suosituksia koskien kaikkia kokoontumisia ja tapaamisia.
    • Ota siksi vaellusoppaaltasi etukäteen selvää retken maksu- ja peruutusehdoista koskien koronaa.
    • Varatessasi matkoja ja majoituksia, selvitä myös niiden peruutusehdot tai mahdollisuutesi siirtää lippuja tai yöpymistä myöhempään ajankohtaan.
    • PERUTTU: 365-klubin Kebnekaisen huiputus Östra ledeniä pitkin

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    06.07.2021
    -
    10.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 18:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite