Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365-klubin nousu Kebnekaiselle Östra Ledenia pitkin

    Tervetuloa Partioaitan 365-klubin matkaan kiipeämään Ruotsin korkeimmalle vuorelle Kebnekaiselle 11.-15.7.2023!

    2100:n metrin korkeuteen nouseva Kebnekaise on yksi Ruotsin kauneimmista, ja samalla katoavimmista helmistä. Kebnekaisen etelähuippu sulaa kovaa vauhtia ja käsillä alkaa olla viimeiset vuodet, kun Ruotsin korkeimmalle vuorelle voi kiivetä turvallisesti.

    365-klubi tarjoaa jälleen mahdollisuuden nousta Kebnekaiselle legendaarista Östra ledenin kiipeilyreittiä pitkin! Jäätiköitä ja kallioseinämää nouseva Östra leden on vuoren kahdesta perusreitistä se haastavampi ja se noustaan hyödyntäen köysiä ja kiipeilyvarusteita. Reitti sopii kuitenkin myös ensikertalaisille ja on vuorikiipeilystä haaveileville oiva tutustuminen lajiin! Teknisesti Östra leden on helpohko, mutta huima! Korkean paikan kammo kannattaa jättää kotiin ja pakata reppuun aimo annos seikkailumieltä!

    Nousu Kebnekaiselle Östa ledenia pitkin sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa ja seikkailunhalua. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä uudenlaisissa maisemissa ja samalla turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen kokeneiden oppaiden johdolla.
     
    Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa, mutta vaelluspäivien päätteeksi perillä nautitaan Kebnekaisen tunturiaseman ylellisistä palveluista. Paluumatka Nikkaluoktaan lennetään upeissa maisemissa helikopterilla. Kiipeilyvarusteet sisältyvät matkan hintaan.

    Vaelluksen vetää klubin vaellusopas Teemu Suominen. Teemun Kebnekaisen reissut ovat olleet erittäin suosittuja, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea!
     
    Maksu- ja varausehdot:
    Retken hinta on 850 euroa ja se sisältää suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, yhden ruokailun Kebnekaisen tunturiasemalla, vaelluksen päätöstarjoilut Nikkaluoktassa, vene- ja helikopterikyydit matkalla sekä kiipeilyvarusteiden vuokran. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia.

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (150€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 15.5.2023 mennessä, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Vaellukselle mahtuu 10 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 18 vuotta. Matkapäivät ovat 11.-15.7.2023. Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

    Vastaava järjestäjä: Metalheim Oy, y-tunnus 2239947-0
    • 365-klubin nousu Kebnekaiselle Östra Ledenia pitkin

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    11.07.2023
    -
    15.07.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    16:00  - 11:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite