Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365-klubin vaellus Kebnekaiselle (Västra Leden)

    Tervetuloa Partioaitan 365-klubin matkaan nauttimaan keskiyön auringosta Ruotsin korkeimmalle vuorelle Kebnekaiselle 4.-8.7.2023!

    2100:n metrin korkeuteen nouseva Kebnekaise vaellusmaastoineen on yksi Ruotsin kauneimmista, ja samalla katoavimmista helmistä. Kebnekaisen etelähuippu sulaa kovaa vauhtia ja käsillä alkaa olla viimeiset vuodet, jolloin Ruotsin korkeimmalle vuorelle voi vaeltaa turvallisesti.

    Partioaitan 365-klubin jo klassikoksi muodostuneella kesävaelluksella on  mahdollisuus kokea Kebnekaisen alueen erämaat, upeat järvi- ja vuoristomaisemat ja pohjolan korkeimmat huiput yhdellä kertaa. Keskiyön aurinko tuo matkaan oman lisänsä retkeilijöiden nauttiessa kesävaelluksestaan kaukana kaupunkien hulinasta. Vaellusmatkaa Kebnekaiselle kertyy yhteensä noin 60 kilometriä ja reissun kohokohtana on nousu Ruotsin korkeimman vuoren huipulle!

    Matka Kebnekaiselle sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa ja seikkailumieltä. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä kotimaisten vaellusreittien ulkopuolella ja turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen kokeneiden suomalaisten oppaiden johdolla. Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa, mutta vaelluspäivien päätteeksi perillä nautitaan Kebnekaisen tunturiaseman ylellisistä palveluista.

    Vaelluksen vetää klubilaisille tuttu vaellusopas Teemu Suominen. Teemun Kebnekaisen reissut ovat olleet erittäin suosittuja, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea!
     
    Maksu- ja varausehdot:
    Retken hinta on 590 euroa ja se sisältää suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, ruokailun Kebnekaisen tunturiasemalla sekä retken päätöstarjoilut Enoks-ravintolassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia.

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (190€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 15.5.2023, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Vaellukselle mahtuu 15 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Matkapäivät ovat 4.-8.7.2023.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

    Vastaava järjestäjä: Metalheim Oy, y-tunnus 2239947-0
     
     

    • 365-klubin vaellus Kebnekaiselle (Västra Leden)

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    04.07.2023
    -
    08.07.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    16:00  - 16:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite