Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Fjällräven Classic oppaan kanssa

    Koe legendaarinen ja loppuunmyyty Fjällräven Classic oppaan kanssa!

    Tässä reissu kaikille tunturivaelluksesta haaveileville! Tarjolla on mahtavia maisemia Pohjois-Ruotsin suurtunturien syleilyssä. Lisäksi vaellusmatka tarjoaa sopivasti haastetta, mukavaa seuraa ja turvallisen ympäristön erävaeltajan tärkeiden taitojen oppimiseen. Vaellamme yksissä tuumin 110 km viidessä päivässä.

    Tänä vuonna järjestämme kolmannen kerran klubilaisten vaelluksen Fjällräven Classic -tapahtumassa 365 Klubin oman retkioppaan johdolla. Kyseessä on siis jo perinne! Kokemuksia viime vuodelta voit lukea blogistamme.

    365 Klubin porukka kulkee reitin yhdessä eräoppaan kanssa. Samalla on mahdollista harjaantua ammattilaisen opissa erilaisissa retkeily- ja erätaidoissa: mm. teltan pystytys, reitin suunnittelu, kartanluku, suunnistus, retkikeitinten käyttö ja varusteiden ominaisuudet. Fjällräven Classic sopii aloittelevalle vaeltajalle, mutta tarjoaa haastetta myös kokeneelle kulkijalle. Matka vaatii kohtuullista peruskuntoa ja kestävyyttä sekä kykyä kantaa omat varusteet rinkassa.

    Ennen tapahtumaa kokoonnumme yhdessä keskustelemaan vaelluksesta, varusteista ja vaellukselle valmistautumisesta. Yhteyttä pidämme ennakkoon myös WhatsApp-ryhmässä ja sähköpostitse, jotta valmistautuminen on kaikille ryhmäläisille helppoa ja vaivatonta.

    Vaelluksella opas hoitaa tapahtuman käytännön asiat lähdössä, maalissa ja välietapeilla. Opas on ryhmän käytettävissä koko vaelluksen ajan ja huolehtii ryhmän turvallisuudesta sekä ohjaa retkeilyn ja vaeltamisen maailmaan. Näin osallistujat voivat keskittyä nauttimaan vaelluselämyksestään turvallisesti ja vaivattomasti.

    Olemme liikkeellä ryhmänä ja toimimme myös ryhmänä. Olemme valmiita auttamaan kaveria, jos tilanne sitä edellyttää.

    REITTI JA AIKATAULU
    Fjällräven Classic on perinteinen vaellustapahtuma, jonka reitti alkaa Nikkaluoktasta, kulkee Ruotsin korkeimman huipun Kebnekaisen kylkeä ja jatkuu puuttomassa tunturierämaassa kohti pohjoista. Maali on Abiskossa 110 kilometrin vaelluksen päässä.

    Starttimme Fjällräven Classic –vaellukseen on perjantaina 9.8.2019 ja maaliin saavumme 13.8.2019. Suositeltavat matkustuspäivät Kiirunaan ovat siis 8.8.2018 meno ja 14.8.2018 paluu. Tapahtuman järjestäjä huolehtii kuljetuksista Kiirunan lentokentän ja tapahtuma-alueen välillä.

    Lisätietoja loppuunmyydystä tapahtumasta: classic.fjallraven.com/sweden

    OSALLISTUJAMÄÄRÄ
    Korkeintaan 10 henkilöä.

    HINTA
    Opastetun vaelluksen hinta on 250 €/hlö. Hintaan sisältyy suomalaisen eräoppaan palvelut ennen matkaa ja sen aikana. Varausmaksu 120 € maksetaan noin viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Varausmaksu on sitova.

    Lisäksi osallistuja maksaa matkansa Kiirunaan ja takaisin sekä majoituksen Kiirunassa ja Abiskossa ennen ja jälkeen vaelluksen. Voimme auttaa kimppakyytien järjestämisessä, jos halukkuutta löytyy. Esim. autojunalla Rovaniemelle ja siitä edelleen autolla Kiirunaan.

    Osallistumismaksun itse Fjällräven Classic –tapahtumaan tarjoaa 365 Klubi yhdessä Fjällrävenin kanssa.

    365 Klubin oppaana tällä vaelluksella toimii eräopas ja lääkäri Anu Usvasalo. Häneltä voi kysellä lisätietoja sähköpostitse erasseikkailija@gmail.com

    Ilmoittautuminen vaellukselle viimeistään 31.5.2019 mennessä.

    Maksuohjeet ja lisätietoja matkasta lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

    • Fjällräven Classic oppaan kanssa Kebnekaise, Ruotsi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    09.08.2019
    -
    13.08.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite