Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kesävaellus Kebnekaiselle II

    TOINEN KEBNEKAISEN VAELLUS HEINÄKUULLE!

    365 Klubin kesän ensimmäisen Kebnekaisen vaelluksen myytyä loppuun ennätysnopeasti, järjestämme suuresta kysynnästä johtuen toisenkin matkan Ruotsin huipulle 10.-14.7.2019.

    2100:n metrin korkeuteen nouseva Kebnekaise vaellusmaastoineen on yksi Ruotsin Lapin kauneimmista, ja samalla katoavimmista helmistä. Kebnekaisen etelähuippu sulaa kovaa vauhtia ja käsillä alkaa olla viimeiset vuodet, jolloin Ruotsin korkeimmalle vuorelle voi vaeltaa turvallisesti.

    Partioaitan 365 Klubin kesävaelluksella on mahdollisuus kokea Tarfalan ja Nikkaluoktan alueiden erämaat, upeat järvi- ja vuoristomaisemat ja pohjolan korkeimmat huiput yhdellä kertaa. Kesäinen keskiyön aurinko tuo matkaan oman lisänsä retkeilijöiden nauttiessa vaelluksestaan kaukana kaupunkien hulinasta. Vaellusmatkaa Kebnekaiselle kertyy yhteensä noin 60 kilometriä ja reissun kohokohtana on nousu Ruotsin korkeimman vuoren huipulle.

    VAELLUSTA JA KOLMEN RUOKALAJIN ILLALLISIA

    Matka Kebnekaiselle sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä perinteisten, kotimaisten vaellusreittien ulkopuolella ja samalla turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen kokeneiden suomalaisten oppaiden johdolla. Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa, mutta vaelluspäivien päätteeksi perillä nautitaan Kebnekaisen tunturiaseman ylellisistä palveluista.

    Vaelluksen vetää Klubin vaellusopas Teemu Suominen. Teemun Kebnekaisen reissut ovat olleet erittäin suosittuja, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea!

    MAKSU- JA VARAUSEHDOT

    Retken hinta on 540 euroa ja se sisältää suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, ruokailun ja saunan Kebnekaisen tunturiasemalla sekä retken päätöstarjoilut Nikkaluoktan Skáidi-ravintolassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Vaellukselle mahtuu 15 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Matkapäivät ovat 10.-14. heinäkuuta. Autamme mielellämme matkajärjestelyissä ja mm. kimppakyytien järjestämisessä kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä
    • Kesävaellus Kebnekaiselle II Kebnekaise, Ruotsi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    10.07.2019
    -
    14.07.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite