/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Kesävaellus Kebnekaiselle Östra ledenia pitkin

    Tapahtuma on toistaiseksi täynnä. Ilmoittaudu jonotuslistalle ja saat tiedon mahdollisista vapautuvista paikoista sähköpostitse.

    Tervetuloa Partioaitan 365 Klubin matkaan kiipeämään Ruotsin korkeimmalle vuorelle Kebnekaiselle 6.-10.7.2020, tällä kertaa haastavamman Östra ledenin kautta!

    2100:n metrin korkeuteen nouseva Kebnekaise on yksi Ruotsin Lapin kauneimmista, ja samalla katoavimmista helmistä. Kebnekaisen etelähuippu sulaa kovaa vauhtia ja käsillä alkaa olla viimeiset vuodet, jolloin Ruotsin korkeimmalle vuorelle voi kiivetä turvallisesti.

    Kesällä 2020 Partioaitan 365 Klubi tarjoaa Kebnekaisen perinteisen vaellusmatkan lisäksi mahdollisuuden kiivetä Ruotsin huipulle legendaarista Östra ledenia pitkin! Jäätiköitä ja kallioseinämiä nouseva Östra leden on vuoren kahdesta perusreitistä se haastavampi, joka noustaan hyödyntäen köysiä ja vuorikiipeilyvarusteita. Reitti sopii kuitenkin myös ensikertalaisille ja on vuorikiipeilystä haaveileville oiva tutustuminen lajiin! Teknisesti Östra leden on helppo, mutta huima! Korkean paikan kammo kannattaa jättää kotiin ja pakata reppuun aimo annos seikkailumieltä!

    Matka Kebnekaiselle Östra ledenia pitkin sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä perinteisten, kotimaisten vaellusreittien ulkopuolella ja samalla turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen kokeneiden suomalaisten oppaiden johdolla. Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa, mutta vaelluspäivien päätteeksi perillä nautitaan Kebnekaisen tunturiaseman ylellisistä palveluista.

    Vaelluksen vetää klubilaisille tuttu, kokenut vaellusopas Teemu Suominen. Teemun Kebnekaisen reissut ovat olleet erittäin suosittuja ja Östra ledenia on toivottu jo vuosia ohjelmistoon, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea! (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Paikka: Kebnekaise, Ruotsi
    Ajankohta: 6.-10.7.2020
    Maksimi osallistujamäärä: 10 klubilaista
    Ikäraja: 18 vuotta
    Hinta: 690 €
    Hinta sisältää: suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, ruokailun ja saunan Kebnekaisen tunturiasemalla, kuljetuksen Kebnekaiselta Nikkaluoktaan sekä retken päätöstarjoilut Nikkaluoktan Skáidi-ravintolassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia.
    Vakuutus: Osallistujilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus

    Maksu- ja varausehdot:
    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100 €) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi.

    Autamme mielellämme matkajärjestelyissä ja mm. kimppakyytien järjestämisessä, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

    Ilmoittaudu viimeistään 21.6.2020 mennessä!

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä » 
    • PERUTTU: Kesävaellus Kebnekaiselle Östra ledenia pitkin Kebnekaise, Ruotsi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    06.07.2020
    -
    10.07.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite