/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kesävaellus Kebnekaiselle Västra Leden

    Tervetuloa Partioaitan 365-klubin matkaan nauttimaan keskiyön auringosta Ruotsin korkeimmalle vuorelle Kebnekaiselle 28.6.-2.7.2022!

    2100:n metrin korkeuteen nouseva Kebnekaise vaellusmaastoineen on yksi Ruotsin Lapin kauneimmista, ja samalla katoavimmista helmistä. Kebnekaisen etelähuippu sulaa kovaa vauhtia ja käsillä alkaa olla viimeiset vuodet, jolloin Ruotsin korkeimmalle vuorelle voi vaeltaa turvallisesti.

    Partioaitan 365 Klubin jo viidettä vuotta järjestettävällä kesävaelluksella on jälleen mahdollisuus kokea Tarfalan ja Nikkaluoktan alueiden erämaat, upeat järvi- ja vuoristomaisemat ja pohjolan korkeimmat huiput yhdellä kertaa. Kesäinen keskiyön aurinko tuo matkaan oman lisänsä retkeilijöiden nauttiessa vaelluksestaan kaukana kaupunkien hulinasta. Vaellusmatkaa Kebnekaiselle kertyy yhteensä noin 60 kilometriä ja reissun kohokohtana on nousu Ruotsin korkeimman vuoren huipulle!

    Matka Kebnekaiselle sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä perinteisten, kotimaisten vaellusreittien ulkopuolella ja samalla turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen kokeneiden suomalaisten oppaiden johdolla. Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa, mutta vaelluspäivien päätteeksi perillä nautitaan Kebnekaisen tunturiaseman ylellisistä palveluista.

    Vaelluksen vetää klubilaisille tuttu vaellusopas Teemu Suominen. Teemun Kebnekaisen reissut ovat olleet erittäin suosittuja, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea!

    Maksu- ja varausehdot:
    Retken hinta on 570 euroa ja se sisältää suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, ruokailun ja saunan Kebnekaisen tunturiasemalla sekä retken päätöstarjoilut Nikkaluoktan Skáidi-ravintolassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia.

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Vaellukselle mahtuu 15 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Matkapäivät ovat 28.6.-2.7.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

    Koronavirus
    Seuraamme koronavirustilannetta tiiviisti ja noudatamme sen suhteen aina viranomaisten ohjeita ja suosituksia tarkoin. Jos osallistujalla on ollut pieniäkin oireita ennen lähtöä tai tieto mahdollisesta altistumiesta, tulee tämän jättäytyä pois vaellukselta. 
     
    Jos vaellus joudutaan koronavirustilanteen ja/tai viranomaissuositusten takia perumaan, palautetaan osallistumismaksu osallistujille kokonaan. 

    ----------------------

    Huomioi koronapandemia matkasuunnitelmissasi!

    Ilmoittautuessasi 365-klubin retkelle, vaellukselle tai kurssille, ota huomioon omissa osallistumis- ja lomajärjestelyissäsi, että tapahtuma voidaan joutua perumaan koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

    Partioaitta toimii vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten tapaamisrajoituksia ja suosituksia koskien kaikkia kokoontumisia ja tapaamisia.
    • Ota siksi vaellusoppaaltasi etukäteen selvää retken maksu- ja peruutusehdoista koskien koronaa.
    • Varatessasi matkoja ja majoituksia, selvitä myös niiden peruutusehdot tai mahdollisuutesi siirtää lippuja tai yöpymistä myöhempään ajankohtaan.

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    28.06.2022
    -
    02.07.2022
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    16:00  - 16:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite