/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vaelluskurssi Evolla

    Haaveiletko vaellusharrastuksen aloittamisesta, muttet tiedä mistä aloittaisit? Kaipaatko varmuutta retkeilytaitoihisi, kuten suunnistamiseen, leirin pystyttämiseen, vaellusruokien suunnitteluun ja niiden valmistamiseen? Haluaisitko kaiken lisäksi viettää mukavan viikonlopun pienessä porukassa yhteisen mielenkiinnonkohteen äärellä? Silloin tämä kurssi on juuri sinulle!  

    Vaelluskurssi Evolla on viikonlopun mittainen kurssi 13.-14.8.2022 Evon retkeilyalueella, joka sisältää lisäksi yhden webinaari-illan kaksi viikkoa ennen kurssia. Webinaarissa käsitellään varusteita ja vaellukselle valmistautumista. Tukikohtanamme itse kurssilla toimii Evon retkeilyalueella sijaitseva Erakkomurjun vuokralaavu, jolta käsin teemme lauantaina noin 10 km harjoitusvaelluksen. Harjoitusvaelluksen maasto on paikoin haastavaa, mutta pärjäät peruskunnolla ja reippaalla asenteella, sillä tahtimme on rauhallinen.

    Vaelluskurssi sopii vaellusharrastuksesta kiinnostuneille, aloitteleville vaeltajille, mutta myös kokeneemmille retkeilijöille, jotka haluavat lisävarmuutta ja uusia vinkkejä tekemiseensä.

    Aloitamme vaelluskurssin yhteisellä webinaari-illalla 28.7. klo 18-20, jolla käsittelemme varusteita, vaellusruokia ja vaellukselle valmistautumista. Itse kurssilla teemme lauantaina 13.8. noin 10 km mittaisen harjoitusvaelluksen ja pidämme lounastauon itse valitsemassamme paikassa retkikeittimillä kokaten. Palattuamme harjoitusvaellukselta leiriydymme vuokralaavun ympäristöön oppaan avulla. Illalla istumme yhdessä leirinuotion äärellä ja suunnittelemme tulevia reissujamme. Sunnuntai aamu on varattu kahvittelulle ja jäljelle jääneille kysymyksille, minkä jälkeen puramme leirimme ja suuntaamme kotiin rinkat täynnä uutta tietoa.

    Tarvitset kurssille omat yöpymis- ja ruuanlaittovarusteet, sadevaatteet tarvittaessa, tukevat vaelluskengät sekä selkään hyvin istuvan rinkan. Pärjäät myös päivärepulla, mikäli et halua kantaa rinkkaa harjoitusvaelluksella, sillä varusteita voidaan jättää odottamaan autoihin, ja kantaa ne sitten lyhyen matkan päässä olevalle leiripaikalle. Saat kattavan varustelistan ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365 -klubin vuokrapalveluun tästä.
    Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matkavakuutus on hyvä olla olemassa.
     
    Kurssin oppaana toimii luonto-ohjaaja ja opettaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmenen vuoden kokemus vaelluksesta ja retkeilystä, ja hän on opettanut vaellus- ja retkeilytaitoja 365-klubilaisille jo usean vuoden ajan.

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle kurssille, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmäreissulle.

    Paikka ja kokoontumispaikka: Evon retkeilyalue, Padasjoki. Koveron parkkipaikka, Kelkutteentie 704-602, Padasjoki.
    Aika: 13.8.2022 klo 9 – 14.8.2022 klo 12 + Webinaari -ilta 28.7.2022 klo 18-20
    Hinta ja erittely: 150e, sisältäen arvonlisäveron, vuokralaavun käytön, kirjalliset materiaalit, webinaari-illan sekä oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen kurssia, mutta osallistumisen peruminen on kulutonta mistä tahansa syystä sen jälkeenkin.
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 6-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.8.2022

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa mukaan!

    ------------------
    Huomioi koronapandemia matkasuunnitelmissasi!

    Ilmoittautuessasi 365-klubin retkelle, vaellukselle tai kurssille, ota huomioon omissa osallistumis- ja lomajärjestelyissäsi, että tapahtuma voidaan joutua perumaan koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

    Partioaitta toimii vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten tapaamisrajoituksia ja suosituksia koskien kaikkia kokoontumisia ja tapaamisia.
    • Ota siksi vaellusoppaaltasi etukäteen selvää retken maksu- ja peruutusehdoista koskien koronaa.
    • Varatessasi matkoja ja majoituksia, selvitä myös niiden peruutusehdot tai mahdollisuutesi siirtää lippuja tai yöpymistä myöhempään ajankohtaan.

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    13.08.2022
    -
    14.08.2022
    Tapahtuman tyyppi
    Kurssi
    Kellonaika
    09:00  - 12:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite