Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Hetta-Pallas – juhannusvaellus kämppämajoituksilla

    Tapahtuma on toistaiseksi täynnä. Ilmoittaudu jonotuslistalle ja saat tiedon mahdollisista vapautuvista paikoista sähköpostitse.

    Hetta-Pallas -juhannusvaellus on 55 kilometriä keskikesän nautiskelua avotunturissa ja tunturilapin luonnossa. Tällä vaelluksella jätämme teltat kotiin, ja yövymme mukavissa varaustuvissa, joten vaellus on hyvin aloittelija- ja nautiskelijaystävällinen. Juhannuksen aikaan luonto kylpee valossa ja lapin kesä on parhaimmillaan! Jos haluat viettää erilaisen juhannuksen ja tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin, tämä vaellus on juuri sinulle!

    OHJELMA
    Hetta-Pallas -juhannusvaellus on neljän päivän tunturivaellus juhannuksen aikaan 18.-21.6.2020 Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Vaellamme noin 15km päivämatkoja yhteensä 55 kilometrin mittaisella Hetta-Pallas -reitillä. Yövymme hyvin varustelluissa Sioskurun, Hannukurun ja Nammalkurun varaustuvissa, joten rinkassa ei tarvitse kantaa telttaa eikä välttämättä edes keitintä. Vaelluksen aloituspisteeseen Hettaan on yhteiskuljetus Pallakselta, jonne voi jättää auton odottamaan vaelluksen päätteeksi. Yhteiskuljetuksen kyytiin voi hypätä myös Ylläkseltä, ja jatkaa Hetta-Pallas vaellukselta suoraa Pallas-Ylläs -vaellukselle (katso lisää »), jolloin vaelluksen kokonaispituudeksi tulee noin 125km.

    Vaellus vaatii osallistujilta hyvää peruskuntoa, seikkailullista ja säätä pelkäämätöntä asennetta, sekä rinkan, johon pakataan vaelluksella tarvittavat ruuat, vaatteet ja muut tarvikkeet. Telttaa tai aiempaa vaelluskokemusta ei tarvita. Vaellus on hyvin aloittelijaystävällinen.

    Autottomuus ei ole este vaellukselle osallistumiselle. Lähin juna-asema on Kolarissa, ja lentoasema Kittilässä. Ryhmäläisten ja oppaan kanssa voidaan sumplia kimppakyytejä ja tarvittaessa kimppatakseja juna-asemalta tai lentoasemalta Ylläkselle tai Pallakselle.

    OPAS
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmenen vuoden kokemus retkeilystä ja vaeltamisesta niin poluilla, vesillä kuin lumellakin. Tuleva Hetta-Pallas -vaellus on Siljalle kolmas laatuaan. (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle. Varaustupiin ei saa myöskään tuoda koiria (Silja nukkuu koiransa kanssa teltassa).

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
    Kokoontuminen: Pallastunturintie 560, 99330, Pallastunturi
    Ajankohta: 18.-21.6.2020
    Osallistujamäärä: 6-8 klubilaista

    Hinta: 500 €, sisältäen arvonlisäveron, yhteiskuljetuksen Ylläkseltä/Pallakselta Hettaan, venekuljetuksen Ounasjärven yli, majoitukset vaelluksen varaustuvissa, sekä oppaan palvelut.
    Maksu- ja peruutusehdot:
    Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 50€ varausmaksu on sitova, ja se varmistaa paikkasi vaellukselle. Retken osallistumismaksu 450€ erääntyy maksettavaksi neljä viikkoa ennen vaellusta. Mikäli perut osallistumisesi aiemmin kuin neljä viikkoa ennen retkeä, voit jättää osallistumismaksun maksamatta (tai jos olet sen jo maksanut, se palautetaan). Jos joudut perumaan osallistumisesi kuitenkin alle neljä viikkoa ennen vaellusta, eikä paikkaasi saada myytyä eteenpäin, veloitetaan 250€ peruutusmaksu, joka vähennetään palautettavasta osallistumismaksusta.  

    Tmi Luontokaipuu suosittelee matkavakuutusta erittäin lämpimästi. Peruuntuneen retken lisäksi matkavakuutus korvaa useimmiten myös tapaturmat ja esimerkiksi taksikyydin, jos joudut keskeyttämään vaelluksen.

    Ilmoittauduthan retkelle viimeistään 21.5.2020 mennessä.

    Kaikissa retkeen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan Siljaan silja.vuohensilta@gmail.com   

    Katso varustelista sekä vaelluksen ohjelma ja aikataulu etukäteen tästä »
    • PERUTTU: Hetta-Pallas – juhannusvaellus kämppämajoituksilla Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    18.06.2020
    -
    21.06.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
    Pallastunturintie 560
    99330 Pallastunturi
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite