/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TÄYNNÄ: Kolmen tunturin hiihtovaellus - Keimiö-Pallas-Hetta

    Hiihtovaellus sinulle, joka olet haaveillut talvivaelluksesta tunturimaisemassa, mutta ahkiovaellus ja talviset telttayöt arveluttavat. Tällä vaelluksella pärjäät perinteisen hiihdon suksilla, rinkallla, hiihtotaidolla ja seikkailumielellä.

    Kolmen tunturin hiihtovaellus kulkee Keimiötunturin, Pallastunturin ja Ounastunturin halki Hettaan. Hiihtovaellus toteutetaan latuverkostoa hyödyntäen ja varaustuvissa ja -mökissä yöpyen. Tuvat sijaitsevat Keimiötunturin juuressa ja upeissa puuttomissa tunturimaisemissa keskellä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston rauhaa.

    Ohjelma ja varusteet

    Vaellus toteutetaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa 29.3-1.4.2021. Reitin pituus on noin 90 km ja kestoltaan neljä päivää ja kolme yötä.  Vaellus alkaa Jerisjärveltä Hotelli Jeriksen pihalta ja päättyen Hettaan. Jerisjärvellä on hyvät majoittumismahdollisuudet Hotelli Jeriksessä, joten lähtöpaikalle kannattaa saapua edellisenä päivänä. Hettaan saavuttua odottaa paluukuljetus takasin Jerisjärvelle.

    Vaelluksella tulee olla omat hiihtovälineet, perinteisen hiihdon sukset, monot ja sauvat sekä tarvittaessa voiteet. Lisäksi tarvitse hiihtoon sopivat lämpimät varusteet, rinkan tai ison repun, jossa on termospullo, makuupussi tupayöpymisiin, vaihtovaatteet sekä omat ruoat ja otsalamppu. Tarkemman varusteluettelon saat ilmoittautumisen jälkeen.

    Hiihtovaelluksen reitti kulkee suurimmaksi osaksi avotunturissa, joten reitti on säälle ja tuulelle altis. Tuuli ja lumi ovat usein tuiskuttaneet latuverkoston umpeen. Reitillä on suuria korkeuseroja, tästä johtuen matkavauhtimme on hidas ja kerrospukeutuminen on ehdottoman tärkeää. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa ja/tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun.

    Osallistujien kesken järjestetään Skype -palaveri noin kuukausi ennen vaellusta. Käymme silloin läpi hiihtovaelluksella tarvittavat varusteet, valmistautumisen hiihtovaellukselle ja tutustumme reittiin sekä maastoihin. Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua hiihtovaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun heti ilmoittautumisen jälkeen.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutukset on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely

    Oppaana toimii TunneLuonto yrityksen omistaja, erä- ja luonto-opas Maritta Vasarinen. Hänellä on vankka kokemus vaelluksesta ja hiihdosta. Hän on toiminut oppaana sekä kesä vaelluksilla että hiihtovaelluksilla Pallas-Yllästunturin alueella, vaeltanut Huippuvuorilla, Grönlannissa, sekä huiputtanut mm. Mont Blancin.

    Aika: 29.3.-1.4.2021
    Paikka: Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
    Kokoontumispaikka: Lähin rautatieasema Kolarissa, josta pääsee bussikyydillä Jerisjärvelle. Paluu torstaina 1.4.2021 taksikyydillä Hetasta Jerisjärvelle myöhäisiltapäivällä.
    Hinta: 510 € (sisältää arvonlisäveron)
    Maksu ja peruutusehdot: Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 50 € varausmaksu on sitova, mahdollisen peruutuksen yhteydessä sitä ei palauteta, varausmaksu varmistaa paikkasi hiihtovaellukselle. Osallistumismaksu 460 € erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta.
    Osallistujamäärä: 5-7 klubilaista
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.3.2020
    Lisätiedot: maritta@tunneluonto.fi tai puhelimitse 040 760 0467

    TERVETULOA MUKAAN!
    Ilmoittaudu viimeistään 5.3. mennessä.
    • TÄYNNÄ: Kolmen tunturin hiihtovaellus - Keimiö-Pallas-Hetta Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    29.03.2021
    -
    01.04.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
    Pallastunturintie 560
    99330 Pallastunturi
    Kellonaika
    10:00  - 17:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite