/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Pallas-Hetta-hiihtovaellus avarilla suurtuntureilla

    Kaikki Partioaitan tapahtumat on peruttu 8.3.-28.3. koronasulun aikana.

    Hiihtovaellus sinulle, joka olet haaveillut talvivaelluksesta tunturimaisemassa, mutta ahkiovaellus ja talviset telttayöt arveluttavat. Tällä vaelluksella pärjäät perinteisen hiihdon suksilla, rinkallla, hiihtotaidolla ja seikkailumielellä.

    Pallas-Hetta hiihtovaellus toteutetaan latuverkostoa hyödyntäen ja varaustuvissa yöpyen. Varaustuvat sijaitsevat upeissa puuttomissa tunturimaisemissa keskellä kansallispuiston rauhaa.

    Ohjelma ja varusteet
    Vaellus toteutetaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa 25.3.-27.3.2021. Reitin pituus on noin 60 km ja kestoltaan kolme päivää ja kaksi yötä.  Vaellus alkaa Pallaksen Luontokeskukselta ja päättyen Hettaan. Pallaksella on hyvät majoittumismahdollisuudet Hotelli Pallaksella, joten lähtöpaikalle kannattaa saapua edellisenä päivänä. Hettaan saavuttua meitä odottaa paluukuljetus takasin Pallakselle.

    Vaelluksella tulee olla omat hiihtovälineet, perinteisen hiihdon sukset, monot ja sauvat sekä tarvittaessa voiteet. Lisäksi tarvitse hiihtoon sopivat lämpimät varusteet, rinkan tai ison repun, jossa on termospullo, makuupussi tupayöpymisiin, vaihtovaatteet sekä omat ruoat ja otsalamppu. Tarkemman varusteluettelon saat ilmoittautumisen jälkeen.

    Hiihtovaelluksen reitti kulkee suurimmaksi osaksi avotunturissa, joten reitti on säälle ja tuulelle altis. Tuuli ja lumi ovat usein tuiskuttaneet latuverkoston umpeen. Reitillä on suuria korkeuseroja, tästä johtuen matkavauhtimme on hidas ja kerrospukeutuminen on ehdottoman tärkeää. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa ja/tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun.

    Osallistujien kesken järjestetään Skype -palaveri noin kuukausi ennen vaellusta. Käymme silloin läpi hiihtovaelluksella tarvittavat varusteet, valmistautumisen hiihtovaellukselle ja tutustumme reittiin sekä maastoihin. Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua hiihtovaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun heti ilmoittautumisen jälkeen.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutukset on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Oppaana toimii TunneLuonto yrityksen omistaja, erä- ja luonto-opas Maritta Vasarinen. Hänellä on vankka kokemus vaelluksesta ja hiihdosta. Hän on toiminut oppaana sekä kesä vaelluksilla että hiihtovaelluksilla Pallas-Yllästunturin alueella, vaeltanut Huippuvuorilla, Grönlannissa, sekä huiputtanut mm. Mont Blancin.

    Aika: 25.-27.3.2021
    Paikka: Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
    Kokoontumispaikka: Pallastunturin Luontokeskus torstaina 25.3.2021 klo 10. Osoite: Pallastunturintie 557, 99330 Pallastunturi. Lähin rautatieasema Kolarissa, josta pääsee bussikyydillä Jerisjärvelle. Jerikseltä Pallakselle voidaan sopia kimppakyytejä. Paluu 27.3.2021 taksikyyti Hetasta Pallakselle myöhäisiltapäivällä.
    Hinta: 410 €, sisältäen arvonlisäveron, yöpymiset varaustuvissa, paluukuljetuksen Hetasta Pallakselle sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Maksu ja peruutusehdot: Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 50 € varausmaksu on sitova, mahdollisen peruutuksen yhteydessä sitä ei palauteta, varausmaksu varmistaa paikkasi hiihtovaellukselle. Osallistumismaksu 360€ erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta.
    Osallistujamäärä: 5-7 klubilaista
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.3.2020
    Lisätiedot: maritta@tunneluonto.fi tai puhelimitse 040 760 0467

    TERVETULOA MUKAAN!
    Ilmoittaudu viimeistään 5.3. mennessä.
    • PERUTTU: Pallas-Hetta-hiihtovaellus avarilla suurtuntureilla Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    25.03.2021
    -
    27.03.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
    Pallastunturintie 560
    99330 Pallastunturi
    Kellonaika
    10:00  - 17:00 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite