Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Pallas-Hetta hiihtovaellus tupamajoituksella

    Onko sinulla haaveena hiihtovaellus tunturimaisemassa, mutta taidot ja talvinen teltta yö arveluttavat? 365-klubin Pallas-Hetta hiihtovaelluksella pärjäät seikkailumielellä ja hiihtotaidolla. Hiihtovaellus toteutetaan latuverkostoa hyödyntäen ja varaustuvissa yöpyen. Varaustuvat sijaitsevat upeissa puuttomissa tunturimaisemissa keskellä kansallispuiston rauhaa. Varusteeksi sinulle riittävät perinteisen hiihdon sukset, sekä pieni rinkka. 

    Hiihtovaellus toteutetaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa 18-20.3.2024. Reitin pituus on noin 60 km ja kestoltaan kolme päivää ja kaksi yötä.  Vaellus alkaa Pallakselta ja päättyy Hettaan. Hettaan saavuttua meitä odottaa paluukuljetus takasin Pallakselle. 

    Vaelluksella tulee olla omat hiihtovälineet, perinteisen hiihdon sukset, monot ja sauvat, sekä tarvittaessa voiteet. Hiihtoon sopivat lämpimät varusteet, rinkka tai iso reppu, jossa termospullo, vaihtovaatteet sekä omat ruoat ja otsalamppu. Yöpymiset tapahtuvat Metsähallituksen varaustuvissa, yöpymisiin oma makuupussi. Tarkemman varusteluettelon saat ilmoittautumisen jälkeen.  

    Hiihtovaelluksen reitti kulkee suurimmaksi osaksi avotunturissa, joten reitti on säälle ja tuulelle altis. Tuuli ja lumi ovat usein tuiskuttaneet latuverkoston umpeen. Reitillä on suuria korkeuseroja, tästä johtuen matkavauhtimme on hidas ja kerrospukeutuminen on ehdottoman tärkeää. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa ja/tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365 -klubin vuokrapalveluun tästä https://www.partioaitta.fi/365klubi/retkeilytuotteiden-lainauspalvelu/ 

    Osallistujien kesken järjestetään etäpalaveri noin kuukausi ennen vaellusta, jossa käymme läpi hiihtovaelluksella tarvittavat varusteet, valmistautumisen hiihtovaellukselle, tutustutaan toisiimme, sekä maastoihin. Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua hiihtovaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun heti ilmoittautumisen jälkeen. 

    Osallistujat eivät ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa. 

    Opasesittely
    Oppaana toimii TunneLuonto yrityksen omistaja, erä- ja luonto-opas Maritta Vasarinen. Hänellä on vankka kokemus vaelluksesta ja hiihdosta. Hän on toiminut oppaana sekä kesä vaelluksilla että hiihtovaelluksilla Pallas-Yllästunturin alueella, vaeltanut Huippuvuorilla, Grönlannissa, sekä huiputtanut mm. Mont Blancin.  

    Info
    Aika 18-20.3.2024 
    Kokoontumispaikka: Hotelli Pallas 18.3.2024. klo 10. Osoite: Pallastunturintie 557, 99330 Pallastunturi. Paluu 20.3. yhteiskuljetuksella Hetasta Pallakselle n. klo 19. 
    Hinta: 490€, sisältäen arvonlisäveron, yöpymiset varaustuvissa, sauna Hannukurussa, paluukuljetuksen Hetasta Pallakselle sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana. 
    Maksu ja peruutusehdot: Viikko ilmoittautumisen jälkeen erääntyvä 100€ varausmaksu on sitova, mahdollisen peruutuksen yhteydessä sitä ei palauteta. Varausmaksu varmistaa paikkasi hiihtovaellukselle. Osallistumismaksu 390€ erääntyy kuukausi ennen vaellusta. Mikäli peruutus tapahtuu kuukausi tai alle ennen hiihtovaellusta, veloitetaan peruutuskulut 50% matkan hinnasta.
    Osallistujamäärä: 5-10 klubilaista 
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.3.2024
    Lisätietoja: Kaikesta retkeen liittyvästä voit olla suoraan yhteydessä oppaaseen sähköpostilla maritta@tunneluonto.fi tai puhelimitse 040 760 0467 


    • Pallas-Hetta hiihtovaellus tupamajoituksella

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    18.03.2024
    -
    20.03.2024
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 19:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite