Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Merinovillasukat - 2 paria yhteishintaan 20 € »

    Talviseikkailu Riisitunturissa

    Talviseikkailu Riisitunturissa 7.–9.3. on luminen seikkailu yhdessä Suomen ikonisemmista talvimaisemista. Vaelluksella yövymme omissa teltoissamme laavujen läheisyydessä tulipaikoilla. Päivämatkat ovat n. 4–10 km pituisia. Talviseikkailu sopii ensimmäiseksi talvivaellukseksi, kun valmistaudut itse riittävästi. Reitti kulkee lanatulla monitoimireitillä, mutta kylmä sää tai lumentulo voi tehdä vaelluksesta fyysisesti vaativan. 

    Oppaana toimii kokenut talvivaellusopas Mia Sinisalo. Mia neuvoo ennakkotapaamisessa 27.2. miten valmistautua talvisiin olosuhteisiin fyysisesti, mitä pakata mukaan ja mitä pitää ottaa pakkasessa ja lumessa huomioon. 

    Ohjelma ja varusteet 
    Tapaamme ja lähdemme liikkeelle Riisitunturin kansallispuiston pysäköintialueelta. Varusteet pakataan ahkioihin, harjoittelemme liukulumikengillä liikkumista ja siirrymme sen jälkeen reitille.  

    Ensimmäisenä päivänä vaellamme Uuslammen laavulle n. 4 km matkan. Toisena päivänä liikumme tasaisemmassa maastossa yli 8 km ja yövymme Soilun laavun alueella. Viimeisenä päivänä palaamme Soilulta lähtöpaikalle Pikkuriisitunturin kylkeä pitkin. 

    Vaellus vaatii osallistujalta omat neljän vuodenajan retkivarusteet. Liukulumikengät ja ahkiot kuuluvat retken hintaan. Voit lähteä halutessasi myös omilla tunturisuksilla ja nousukarvoilla, oman ahkiosi kanssa. 

    Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä. 

    Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun. Osallistujien kesken järjestetään ennen vaellusta etätapaaminen 27.2., jossa käydään läpi varusteet, valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin. 

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa. 

    Opasesittely 
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on luontoliikuntaan ja pohjoisen erämaihin rakastunut erä- ja luonto-opas melonta- ja pyöräilynohjaaja. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen Suomen kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy.  Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan. 

    Info
    Paikka: Riisitunturin kansallispuisto
    Kokoontumis- ja paluupaikka: Patoniementie 180, Posio
    Aika: 7.-9.3.2024 
    Hinta ja mahdollinen erittely: 290 €, sisältäen arvonlisäveron sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, liukulumikenkien ja ahkion käytön. 
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 90 € seitsemän päivän päästä, kun retki on varattu. Varaus on sitova ja summaa ei palauteta, jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa. Loput 200 € tulee maksettavaksi kuukausi ennen matkan alkua. 
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 3–6 osallistujaa 
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 26.2.2024 
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com 

    Retki on tarkoitettu Partioaitan 365-klubin jäsenille. Jos et ole vielä klubin jäsen, voit liittyä täällä. Klubiin liittyminen ja kuuluminen on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.      

    •  
     

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    07.03.2024
    -
    09.03.2024
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    12:00  - 15:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite