/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Pyhä-Luosto-vaellus

    Pyhä-Luosto vaelluksella pääset haastamaan itseäsi rakkakiven peittämillä tuntureilla ja vaeltamaan naavaoksaisten kuusten alla vanhoissa metsissä. Pyhä-Luosto on varsin monipuolinen ja mielenkiintoinen vaellusreitti niin aloittelijoille kuin jo kokeneemmillekin vaeltajille. Vaellus toteutetaan melko myöhään syksyllä, jolloin alue on hiljentynyt turisteista, kaunis maaruska peittää tuntureita ja ensilumi saattaa ilahduttaa meidät. Kylmä sää ei pääse kuitenkaan haittaamaan, sillä pääsemme joka ilta päivän päätteeksi saunaan!

    Pyhä-Luosto vaellus on kolmen yön opastettu vaellus Pyhä-Luoston kansallispuistossa 8.-11.10.2020. Reittimme mukailee tunnettua Pyhä-Luosto-vaellusreittiä, ja yövymme joka yö vuokratupien yhteydessä omin varustein. Tuvat toimivat tukikohtina, säänsuojina ja varusteiden kuivattelua varten, ja tarjoavat meille ennen kaikkea saunomismahdollisuuden joka ilta, mutta niissä ei ole tarkoitus yöpyä sisällä kuin tarpeen tullen. Vaellukselle on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

    Vaellus sopii fyysistä haasteista nauttivalle, seikkailunhaluiselle retkeilijälle. Maasto on vaelluksella paikoin haastavaa, mutta lihakset rentoutuvat iltaisin saunan lämmössä.

    Ohjelma ja varusteet
    Lähdemme liikkeelle Pyhätunturilta, jossa on hyvät majoittumismahdollisuudet ennen ja/tai jälkeen vaelluksen. Vaellamme noin 8-13 km päivämatkoja ja olemme liikkeellä päivisin noin klo 9 – 17 välisen ajan, pitäen yhden pidemmän lounastauon ja useita lyhyempiä evästely- ja lepuuttelutaukoja. Kuljemme pääosin merkittyä retkeilyreittiä pitkin, jonka varrelle sattuu niin helppokulkuisia neulaspolkuja kuin jyrkkiä, kivikkoisia rinteitäkin. Tahtimme on hyvin rauhallinen, noin 3 km/h. Rinkan kanssa kulkeminen tuntureita ylös-alas vaatii kohtuullista peruskuntoa ja kykyä kantaa omat varusteensa.

    Tarvitset vaellukselle omat yöpymis- ja ruuanlaittovarusteet, säänkestävät retkeilyvaatteet ja tukevat vedenpitävät vaelluskengät sekä selkään hyvin istuvan rinkan. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa ja/tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365 -klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujien kesken järjestetään ennakko tapaaminen Skypen avulla hyvissä ajoin ennen vaellusta, jossa käsitellään vaelluksella tarvittavia varusteita, ruokia ja vaellukselle valmistautumista, sekä tutustutaan tarkemmin ryhmään ja vaelluksen reittiin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten matka- ja/tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja ja opettaja Silja Vuohensilta, jolla on yli kymmenen vuoden retkeily- ja vaelluskokemus ja joka on järjestänyt 365-klubivaelluksia jo kolmen vuoden ajan ympäri Suomea. Tutustu oppaaseen tarkemmin tästä.

    Siljan mukana kulkee lisäksi useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    Info
    Paikka: 
    Pyhä-Luoston kansallispuisto
    Kokoontumispaikka: Luontokeskus Naava, Luontotie 1, 98530 Pyhätunturi (Pelkosenniemi)
    Aika: 7.10.2021 klo 11 – 10.10.2021 klo 16
    Hinta: 450 €, sisältäen arvonlisäveron, vuokratupien ja saunojen käytön vaelluksella sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana
    Maksu- ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 4-8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 6.10.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa!

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    07.10.2021
    -
    10.10.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Pyhätunturi
    Kultakeronkatu 21
    98530 Pyhätunturi
    Kellonaika
    11:00  - 16:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite