Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Rinteestä offareille -viikko Pyhällä

    Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Pyhän offari-viikko on peruttu. Järjestäjä on yhteydessä ilmoittautuneisiin.

    365-Klubi ottaa jälleen keväällä sukset ja laudat kainaloon ja lähtee Pyhätunturin takamaastoihin laskemaan offareita! Klubilaisten Rinteestä offareille -viikko järjestetään 18.-22.3.2020.

    Pyhän alueen laskureitit ovat Suomen parhaimmistoa ja tarjolla on viisi päivää laskemisen riemua, koskematonta puuteria, lumiturvallisuusoppia ja hyvää seuraa Lapin keväthangilla hienon harrastuksen äärellä. Viikko on ensikertalaisille oiva mahdollisuus lähteä kokeilemaan vapaalaskun saloja turvallisesti ja myös kokeneemmille laskijoille tarjolla on puuteria ja hyvää seuraa!

    LUMITURVALLISUUTTA JA TAKAMAASTOPÄIVIÄ

    Rinteestä offareille -viikko sisältää luentoja ja käytännön opetusta lumiturvallisuudesta, tietoa ja apua varusteisiin sekä viisi päivää laskemista niin mäessä kuin takamaastossakin. Viikon huippuna teemme kolme eripituista skinnailuretkeä upeille Pyhän vapaalaskureiteille.

    Osallistujien tulee omata hyvät perustaidot laskemiseen rinteissä ennen lähtöä. Ei ole väliä onko jaloissa sukset, telemarkit tai lumilauta, mutta laskuvarmuutta tulisi olla takataskussa jo valmiina. Ihan aloittelijan ei siis kannata vielä takamaastoihin lähteä. Omat varusteet eivät kuitenkaan ole välttämättömät, tarvittavaa kalustoa voi vuokrata paikan päältä.

    Matkanjohtajana Pyhällä toimii 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen (tutustu oppaaseen tarkemmin ») ja opastuksesta vastaavat Pyhän hiihtokoulun kokeneet oppaat.

    Tervetuloa mukaan!

    Paikka: Pyhätunturi
    Ajankohta: 18.-22.3.2020
    Maksimi osallistujamäärä: 10 klubilaista
    Ikäraja: 18 vuotta
    Hinta: 490 €
    Hinta sisältää: majoituksen hyvin varustelluissa PyhäSuites-mökeissä, lumiturvallisuuskoulutuksen, oppaiden palvelut lasku- ja koulutuspäiville sekä päätösruokailun ravintola Coloradossa Pyhällä. Hinta ei sisällä muita ruokia, mahdollisia varustevuokria eikä ylimääräisiä hissilippuja yhteisten laskupäivien lisäksi.
    Vakuutus: Osallistujilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus

    MAKSU- JA VARAUSEHDOT

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksessa palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Autamme mielellämme mm. kimppakyytien järjestämisessä Pyhälle, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa matkasta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi 

    Ilmoittaudu viimeistään 3.3.2020 mennessä!

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä »tutustu oppaaseen tarkemmin »
    • PERUTTU: Rinteestä offareille -viikko Pyhällä

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    18.03.2020
    -
    22.03.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite