Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Rinteestä offareille -viikko Pyhällä

    365 Klubi ottaa jälleen huhtikuussa sukset ja laudat kainaloon ja lähtee Pyhätunturin takamaastoihin laskemaan offareita! Klubilaisten Rinteestä offareille -viikko järjestetään tänä vuonna 3.-7.4.2019.

    Pyhän alueen vapaalaskureitit ovat Suomen parhaimmistoa ja tarjolla on viisi päivää laskemisen riemua, koskematonta puuteria, lumiturvallisuusoppia ja hyvää seuraa Lapin keväthangilla hienon harrastuksen äärellä. Viikko on ensikertalaisille oiva mahdollisuus lähteä kokeilemaan vapaalaskun saloja turvallisesti, kokeneemmille laskijoille tarjolla on puolestaan upeita ulkoilupäiviä, puuteria ja hyvää seuraa!

    LUMITURVALLISUUTTA JA TAKAMAASTOPÄIVIÄ

    Rinteestä offareille -viikko sisältää luentoja ja käytännön opetusta lumiturvallisuudesta, tietoa ja apua varusteisiin sekä viisi päivää laskemista niin mäessä kuin takamaastossakin. Viikon huippuna teemme kolme eripituista skinnailuretkeä upeille Pyhä-Luoston vapaalaskureiteille.

    Osallistujien tulee omata hyvät perustaidot laskemiseen rinteissä ennen lähtöä. Ei ole väliä onko jaloissa sukset, telemarkit tai lumilauta, mutta laskuvarmuutta tulisi olla takataskussa jo valmiina. Ihan aloittelijan ei siis kannata vielä takamaastoihin lähteä. Omat varusteet eivät kuitenkaan ole välttämättömät, tarvittavaa kalustoa voi vuokrata paikan päältä.

    Oppaina Pyhällä toimivat 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen sekä Pyhän hiihtokoulun kokeneet oppaat.

    MAKSU- JA VARAUSEHDOT

    Retken hinta on 450 euroa ja se sisältää suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, majoituksen PyhäSuites -yhteismajoituksessa, lumiturvallisuuskoulutuksen, hissilliput skinnailupäiville (to-pe-la) sekä päätösruokailun Pyhän Colorado-ravintolassa. Hinta ei sisällä matkoja eikä mahdollisia omia majoituksia. ylimääräisiä hissilippuja eikä varustevuokrausta.

    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksessa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi.

    Mukaan mahtuu kymmenen klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 18 vuotta. Osallistujilla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Autamme mielellämme mm. kimppakyytien järjestämisessä Pyhälle, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi 

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä
    • Rinteestä offareille -viikko Pyhällä Pyhätunturi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    03.04.2019
    -
    07.04.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Pyhätunturi
    Kultakeronkatu 21
    98530 Pyhätunturi
    Ilmoittaudu

    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite