Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ulkona. Perillä. - Retkeilykurssi

    Haaveiletko retkeilyharrastuksesta, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Oletko päiväretkeilijä ja haluaisit kokea öisen metsän ja erämaan aamunkoiton? Tervetuloa Ulkona Perillä – Retkeilykurssille!

    Kurssi on retkeilyn peruskurssi, jonka aikana tutustutaan kaikkiin osa-alueisiin, jotka mahdollistavat mukavan ja turvallisen retkeilyharrastuksen. Opimme käyttämään erilaisia majoitusmuotoja ja retkikeittimiä, opetellaan suunnistamista, tulentekoa ja muita oleellisia taitoja.

    Kurssille mahtuu vain 6 osallistujaa, täten varmistetaan laadukkaita ja henkilökohtaisia oppimismahdollisuuksia kaikille. Kurssi ei vaadi aikaisempaa retkeilykokemusta, mutta rinkan kantaminen poluttomassa maastossa vaati kuitenkin positiivisen asenteen ja valmiutta haastaa itseään. Yövymme maastossa.
     
    Kurssin kouluttajana toimii Markus Weckman joka on merimelontaan ja selviytymistaitoihin erikoistunut eräopas kahdenkymmenen vuoden kokemuksella oppaan ja kouluttajan roolista ympäri Suomea.

    Kurssille tarvitset ruokaa, yöpymisvarusteita ja säähän sopivia vaatteita. Ennen kurssia jokainen osallistuja saa pakkausohjeita ja tarvittaessa konsultaatioapua valmistautumiseen. Mikäli et omista vaellusvarusteita, kuten esimerkiksi rinkkaa, telttaa tai makualustaa, voit esimerkiksi hyödyntää Partioaitan vuokrauspalvelua. Tarvitset kuitenkin oman makuupussin. Retkikeittimiä on mahdollista lainata kurssinvetäjältä.  

    Kurssin sijainti on luonnonkaunis järviylänkö Fiskarsin läheisyydessä. Kokoonnutaan Ruukkikylän parkkipaikalla lauantaina klo 10 ja palataan lähtöpisteeseen noin klo 16 seuraavana päivänä.

    Minimimäärä 4 osallistujaa.    

    PAIKKA: Peltorivi Pysäköinti, 10470 Fiskars

    HINTA: 135€

    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7 päivää ennen kurssin alkua

    Vastaava järjestäjä: Markus Weckman, Wildlands, Y-tunnus 2837145-2

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: markus@markusweckman.com

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    23.09.2023
    -
    24.09.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Kurssi
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite