Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365 Klubin Talviretki Repovedelle

    Kevättalvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, keväinen luminen metsä ja valoa räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

    MISSÄ?

    365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretken Repoveden kansallispuistoon 10.-11. maaliskuuta 2018. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn saloja ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Repovedellä on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

    KENELLE?

    Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen lumisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä vain nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

    MILLOIN?

    Tapaamme Repovedellä Lapinsalmen parkkipaikalla lauantaina 10.3. klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä 11.3. iltapäivään mennessä.

    REITIN PITUUS?

    Vaellamme viikonlopun aikana vajaa 20-kilometrisen lenkin Repoveden metsissä ja leiriydymme Karhulahden vuokrakodan ympäristöön iltanuotiolle lettujen paistoon ja yön viettoon.

    RETKEN HINTA?

    Retkelle mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja sen hinta on 95 euroa. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse. Tarkempi varustelista jaetaan hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta. Hinta sisältää nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla, muilta osin osallistujat vastaavat ruokailuistaan itse. Autamme mielellämme myös kimppakyytien järjestämisessä paikan päälle, kunhan osallistujalista on kasassa.

    Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

    Osallistujalla tulee olla oma voimassaoleva vakuutus.

    LISÄTIETOA?

    Lisätietoa viikonlopusta antaa 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.


    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    10.03.2018
    -
    11.03.2018
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kokoontumispaikka

    Lapinsalmen parkkipaikka, Riippusillantie 55, 47910 Kouvola (katso Google-kartta).

    Liity mukaan ilmaiseen 365-klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme! Liity tästä »

    Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme, jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Kirjaudu tästä »

    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite