Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365 Klubin Talviretki Helvetinjärvelle

    Kevättalvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, keväinen luminen metsä ja valoa räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

    MISSÄ?

    365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretken Helvetinjärven kansallispuistoon 3.-4. maaliskuuta 2018. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn saloja ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Helvetinjärvellä on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

    KENELLE?

    Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen lumisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä vain nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

    MILLOIN?

    Tapaamme Helvetinportilla Kankimäen parkkipaikalla lauantaina 3.3.2018 klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä 4.3. iltapäivään mennessä.

    REITIN PITUUS?

    Vaellamme viikonlopun aikana vajaan 20-kilometrisen lenkin Helvetinjärven metsissä ja leiriydymme Haukanhiedan upealle tulipaikalle iltanuotion ääreen lettujen paistoon ja yön viettoon.

    RETKEN HINTA?

    Retkelle mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja sen hinta on 95 euroa. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse. Tarkempi varustelista jaetaan hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta. Hinta sisältää nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla, muilta osin osallistujat vastaavat ruokailuistaan itse. Autamme mielellämme myös kimppakyytien järjestämisessä paikan päälle, kunhan osallistujalista on kasassa.

    Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

    Osallistujalla tulee olla oma voimassaoleva vakuutus.

    LISÄTIETOA?

    Lisätietoa viikonlopusta antaa 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

    • 365 Klubin Talviretki Helvetinjärvelle Helvetinjärven kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    03.03.2018
    -
    04.03.2018
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Helvetinjärven kansallispuisto
    Helvetinkoluntie 770
    34870 Ruovesi
    Kokoontumispaikka

    Helvetinportti, Kankimäen parkkipaikka, Helvetinkoluntie 770, 34870 Ruovesi (katso Google-kartta). 

    Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme! Liity tästä »

    Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme, jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Kirjaudu tästä »

    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite