Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: 365-klubin talviretkikurssi Helvetinjärvelle

    Kevättalvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, luminen metsä ja lämpöä räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

    365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretkikurssin Helvetinjärven kansallispuistoon 13.-14.3.2021. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn alkeita ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Helvetinjärvellä on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

    Talviretkeilyn salat
    Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen lumisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

    Ohjelma
    Tapaamme Kankimäen parkkipaikalla karkauspäivänä, lauantaina 13.3. klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä iltapäivään mennessä. Vaellamme viikonlopun aikana vajaa 20-kilometrisen lenkin Helvetinjärven metsissä ja leiriydymme Haukanhiedan upealle tulipaikalle iltanuotion ääreen lettujen paistoon ja yön viettoon.

    Retkelle mahtuu mukaan 15 osallistujaa ja sen hinta on 124 euroa. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse läpi viikonlopun. Tarkempi varustelista jaetaan osallistujille hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta. Hinta sisältää oppaan palvelujen lisäksi nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla.
    Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

    Maksu- ja varausehdot:
    Nuuksion talviretki maksaa 124 euroa (sis. alv 24%). Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksuaikaa on kaksi viikkoa. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua peruutustapauksessa  yleensä palauteta. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.
    Seuraamme tarkoin ajankohtaisia viranomaisohjeita ja retken peruuntuessa koronasäädösten takia palautetaan osallistumismaksu osallistujille kokonaan.

    Mukaan mahtuu 15 klubilaista. Osallistujilla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.
    Lisätietoa retkestä antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.    • PERUTTU: 365-klubin talviretkikurssi Helvetinjärvelle

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    13.03.2021
    -
    14.03.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Retki
    Kokoontumispaikka

    Tapaamme Kankimäen parkkipaikalla karkauspäivänä, lauantaina 13.3. klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä iltapäivään mennessä.


    Kellonaika
    11:00  - 16:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite