/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Syysvaellus keskelle ei mitään

    Salla pitää sisällään monipuolisen retkeilyalueen polkuverkostoineen, laavuineen ja autiotupineen, mutta se on samalla keskellä ei mitään; itäkairan kainalossa. Tällä vaelluksella kuljemme niin poluilla kuin niiden ulkopuolellakin helppokulkuisissa metsissä ja pienillä tuntureilla, ja pääsemme harjoittelemaan perinteisiä suomalaisia erätaitoja autenttisessa ympäristössä. Kokeneen oppaan ja mukavan pienen ryhmän kanssa suuri erämaa ei tunnu niin pelottavalta, joten lähde rohkeasti mukaan!

    Vaellus toteutetaan tiistaista lauantaihin 31.8.-4.9.2021. Lähtö tapahtuu Sallatunturin keskuksesta, jossa on hyvät majoittautumismahdollisuudet ennen ja/tai jälkeen vaelluksen. Sallaan pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä. Vaellus on noin 40-50km kierros, joka kulkee osittain merkityllä retkeilyreitillä, osittain kohtuullisen helppokulkuisessa maastossa polkujen ulkopuolella. Huiputamme kaksi tunturia, mutta kuljemme muutoin pääosin vanhoissa metsissä ja soiden reunoilla. Yövymme jokamiehenoikeuksin itse valitsemissamme leiripaikoissa tai laavujen läheisyydessä.

    Vaellus sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, jotka kaipaavat erämaan rauhaa, ja haluavat päästä harjoittelemaan poluttomassa maastossa vaeltamista.

    Ohjelma ja varusteet
    Olemme päivittäin liikkeellä noin 8-10 tuntia, pitäen reilun tunnin mittaisen lounastauon, yhden pidemmän kahvitauon ja useita lyhyempiä kahvittelu- ja evästelytaukoja. Vaellamme varsin maltilliseen tahtiin, noin 2-3 km/h. Maasto on pääosin kumpuilevaa metsäpolkua.

    Osallistuaksesi vaellukselle sinulla tulee olla kohtuullisen kevyet ja laadukkaat varusteet; majoitus- ja ruuanlaittovarusteet, kevyt sadevarustus, tukevat ja vedenpitävät vaelluskengät sekä hyvin selkään istuva rinkka. Rinkalle tulee helposti laadukkaillakin varusteilla painoa 15-20 kg. Tarkempi pakkauslista löytyy liitteenä. Saat oppaalta apua, mikäli sinulta puuttuu varusteita tai tarvitset apua niiden vuokraamiseen.
    Osallistujien kesken järjestetään hyvissä ajoin ennen vaellusta Skype -palaveri, jossa käydään läpi vaelluksella tarvittavat varusteet, vaellukselle valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin. Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun.

    Lataa ohjelma ja varustelista. 

    Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten tapaturma ja/tai matkavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja Silja Vuohensilta, jolla on yli kymmenen vuoden retkeily- ja vaelluskokemus, ja joka on kolunnut Sallan maastoja viime vuosien ajan niin poluilla kuin niiden ulkopuolellakin. Siljan vaelluksilla pidetään leppoisa tahti ja rento tunnelma.

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmävaellukselle.

    Faktat
    Paikka: Sallatunturi/Salla
    Kokoontumispaikka: Sallan poropuisto, Hautajärventie 111, 98900 Salla.
    Aika: 31.8.2021 klo 9 – 4.9.2021 klo 17
    Hinta: 390 €, sisältäen arvonlisäveron sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 4-8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 30.8.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa!

    ---------------
    Huomioi koronapandemia matkasuunnitelmissasi!

    Ilmoittautuessasi 365-klubin retkelle, vaellukselle tai kurssille, ota huomioon omissa osallistumis- ja lomajärjestelyissäsi, että tapahtuma voidaan joutua perumaan koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

    Partioaitta toimii vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten tapaamisrajoituksia ja suosituksia koskien kaikkia kokoontumisia ja tapaamisia.
    • Ota siksi vaellusoppaaltasi etukäteen selvää retken maksu- ja peruutusehdoista koskien koronaa.
    • Varatessasi matkoja ja majoituksia, selvitä myös niiden peruutusehdot tai mahdollisuutesi siirtää lippuja tai yöpymistä myöhempään ajankohtaan.

    • Syysvaellus keskelle ei mitään Sallatunturi, Sallan poropuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    31.08.2021
    -
    04.09.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Sallatunturi, Sallan poropuisto
    Hautajärventie 111
    98900 Salla
    Kellonaika
    09:00  - 17:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite