Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kesävaellus Sarekiin

    Klubilaiset vaeltavat jälleen kesällä Ruotsin upeimmissa maisemissa! Viiden yön reissu Sarekin ja Stora Sjöfalletin kansallispuistoihin tarjoaa kaikkea, mitä täysiverisen erämaavaelluksen pitääkin: Hyvää seuraa, huikeita maisemia, yli 2000-metrisiä vuorenhuippuja, syviä laaksoja ja koskematonta Lapin luontoa kaukana kaupunkien hulinasta. Vaellus Sarekissa on kokemus, joka ei unohdu koskaan!

    Ruotsin ja Norjan rajalla sijaitsevat Sarek ja Stora Sjöfallet ovat maailmanlaajuisestikin tunnettuja kansallispuistoja, joiden maisemia värittävät Ruotsin korkeimmat vuoret, laaksojen kuuluisat turkoosit järvet ja uskomattoman kaunis koskematon luonto. Alueella ei ole lainkaan polkuja eikä virallisia reittejä, vaan se on kauttaaltaan erämaata, missä oman rauhan löytäminen ei ole vaikeaa.

    EUROOPAN VIIMEINEN ERÄMAA

    Mm. brittiläinen The Guardian -lehti on valinnut yli sata vuotta sitten suojellun Sarekin maailman hienoimpien kansallispuistojen joukkoon. Aluetta on yleisestikin kutsuttu ”Euroopan viimeiseksi erämaaksi”.

    365 Klubin vaellus kestää kuusi päivää (viisi yötä) ja matkaa Sarekissa kertyy noin 90 kilometriä. Vaelluksella majoitutaan omissa teltoissa, jotka klubilaiset kantavat itse mukanaan. Retki sopii kaikille lähtijöille eikä ole teknisesti vaativa, joskaan ei myöskään se kaikista helpoin. Hyvä peruskunto, kyky kantaa omat varusteensa ja innostunut seikkailuhenki riittävät kuitenkin lähtemiseen. Sarekia ei ehkä kannata valita ihan ensimmäiseksi vaelluskohteekseen, mutta jos rinkan kanssa on jo tottunut kulkemaan, klubireissu on turvallinen tapa lähteä tutustumaan hieman haastavamman erämaavaelluksen saloihin. Retken oppaana toimii 365 Klubin suosittu vaellusopas Teemu Suominen.

    MAKSU- JA VARAUSEHDOT:

    Klubivaelluksen hinta on 520 euroa. Hinta sisältää oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, venekyydit vaelluksella sekä retken päätöstarjoilut Saltoluoktan tunturiasemalla. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä majoituksia. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksessa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Vaellukselle mahtuu 15 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Matkapäivät ovat 2.-7. heinäkuuta. Autamme mielellämme järjestelyissä ja mm. kimppakyytien järjestämisessä, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Sarekin vaelluksen voi myös yhdistää edellisviikon Kebnekaise-vaellukseen yhteishintaan 990 euroa, jolloin matka-aika on 25.6.-7.7.2019.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    02.07.2019
    -
    07.07.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite