Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Klubilaisten kesävaellus Ruotsin Sarekiin

    HUOM! RETKI PERUTTU: Pohjois-Ruotsin klubiretket on jouduttu perumaan jo toisena vuonna peräkkäin johtuen koronapandemiasta. Pohjois-Ruotsiin matkustaminen ei ole vieläkään turvallista ja kokoontumisrajoitukset estävät retken toteuttamisen.

    Klubilaiset vaeltavat kesällä Ruotsin upeimmissa maisemissa Sarekissa! Viiden yön reissu Sarekin ja Stora Sjöfalletin kansallispuistoihin tarjoaa kaikkea, mitä täysiverisen erämaavaelluksen pitääkin: Hyvää seuraa, huikeita maisemia, yli 2000-metrisiä vuorenhuippuja, syviä laaksoja ja koskematonta Lapin luontoa kaukana kaupunkien hulinasta. Vaellus Sarekissa on kokemus, joka ei unohdu koskaan!

    Ruotsin ja Norjan rajalla sijaitsevat Sarek ja Stora Sjöfallet ovat maailmanlaajuisestikin tunnettuja kansallispuistoja, joiden maisemia värittävät Ruotsin korkeimmat vuoret, laaksojen kuuluisat turkoosit järvet ja uskomattoman kaunis koskematon luonto. Alueella ei ole lainkaan polkuja eikä virallisia reittejä, vaan se on kauttaaltaan erämaata, missä oman rauhan löytäminen ei ole vaikeaa.

    Mm. brittiläinen The Guardian -lehti on valinnut yli sata vuotta sitten suojellun Sarekin maailman hienoimpien kansallispuistojen joukkoon ja aluetta on yleisestikin kutsuttu ”Euroopan viimeiseksi erämaaksi”.

    365-klubin vaellus kestää kuusi päivää (viisi yötä) ja matkaa Sarekissa kertyy noin 90 kilometriä. Vaelluksella majoitutaan omissa teltoissa, jotka klubilaiset kantavat itse mukanaan. Retki sopii kaikille lähtijöille eikä ole teknisesti vaativa, joskaan ei myöskään se kaikista helpoin. Hyvä peruskunto, kyky kantaa omat varusteensa ja innostunut seikkailuhenki riittävät kuitenkin lähtemiseen! Sarekia ei ehkä kannata valita ihan ensimmäiseksi vaelluskohteekseen, mutta jos rinkan kanssa on jo tottunut kulkemaan, klubireissu on turvallinen tapa lähteä tutustumaan hieman haastavamman erämaavaelluksen saloihin. Retken oppaana toimii 365-klubin suosittu vaellusopas Teemu Suominen.

    Maksu- ja varausehdot:
    Klubivaelluksen hinta on 590 euroa. Hinta sisältää oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, venekyydit vaelluksella sekä retken päätöstarjoilut Saltoluoktan tunturiasemalla. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä majoituksia. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksessa palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Vaellukselle mahtuu 15 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 18 vuotta. Matkapäivät ovat 13.-18. heinäkuuta. Autamme mielellämme järjestelyissä ja mm. kimppakyytien järjestämisessä, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

    Koronavirus
    Seuraamme koronavirustilannetta tiiviisti ja noudatamme sen suhteen aina viranomaisten ohjeita ja suosituksia tarkoin. Nykytiedon valossa virus ei tartu niin herkästi ulkoilmassa, mutta noudatamme silti mahdollisuuksien rajoissa esimerkiksi etäisyysohjeita ja huolehdimme hygieniasta normaalia tarkemmin. Jos osallistujaalla on pieniäkin oireita ennen lähtöä tai tieto mahdollisesta altistumiesta, tulee tämän jättäytyä pois vaellukselta. 

    Jos vaellus joudutaan koronavirustilanteen ja/tai viranomaissuositusten takia perumaan, palautetaan osallistumismaksu osallistujille kokonaan. 

    -------------
    Huomioi koronapandemia matkasuunnitelmissasi!

    Ilmoittautuessasi 365-klubin retkelle, vaellukselle tai kurssille, ota huomioon omissa osallistumis- ja lomajärjestelyissäsi, että tapahtuma voidaan joutua perumaan koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

    Partioaitta toimii vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten tapaamisrajoituksia ja suosituksia koskien kaikkia kokoontumisia ja tapaamisia.
    • Ota siksi vaellusoppaaltasi etukäteen selvää retken maksu- ja peruutusehdoista koskien koronaa.
    • Varatessasi matkoja ja majoituksia, selvitä myös niiden peruutusehdot tai mahdollisuutesi siirtää lippuja tai yöpymistä myöhempään ajankohtaan.
    • PERUTTU: Klubilaisten kesävaellus Ruotsin Sarekiin

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    12.07.2021
    -
    17.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 18:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite