/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    OSPREY-PAKKAUSTARVIKKEET - Osta 4, maksa 3 »

    Lamppulenkki Sipoonkorven kansallispuistoon

    Selätä kaamosväsymys ja lähde mukaan 365 -klubin lamppulenkille! Lamppulenkillä kävellään reilun tunnin mittainen lenkki pimeässä metsässä Black Diamond -testiotsalamppujen kanssa oppaan johdolla. Pimeys ei pelota yhtään niin paljon, kun sitä on valaisemassa ryhmällinen otsalamppuja. Rohkaistu siis mukaan ja lähde ulos luontoon!

    Lamppulenkki Sipoonkorven kansallispuistoon on noin reilun tunnin mittainen kävelyretki, joka kulkee pääosin helppokulkuisella ulkoilureitillä, mutta myös hieman metsäpolulla. Retki on vaatimustasoltaan helppo.  Kokoonnumme Kuusijärvellä Vantaalla, jonne on hyvät julkiset yhteydet ja jossa on iso parkkipaikka autoilla saapuville. Kuusijärvellä voi halutessaan saunoa retken päätteeksi.
     
    Osallistujat tarvitsevat mukaansa säänmukaiset ulkovaateet ja mukavat kengät. Lenkkareillakin pärjää, mutta on hyvä tiedostaa, että reitti voi olla paikoin kostea. Reitillä on hieman nousuja ja laskuja. Omaa otsalamppua ei tarvita, sillä opas tuo kaikille Black Diamond -otsalamput lenkille testattavaksi. Emme pidä retken varrella varsinaista evästaukoa, mutta juomapullo ja pientä syömistä voi olla hyvä olla mukana. Oppaalla on mukana kattava ensiapulaukku ja varaotsalamppuja. Myös hyvin käyttäytyvät koirat ovat tervetulleita retkelle!
     
    Oppaana lenkillä toimii 365 -klubin vaellusopas Silja Vuohensilta, joka on järjestänyt matalan kynnyksen retkiä ja vaelluksia klubilaisille jo usean vuoden ajan.

    Paikka ja kokoontumispaikka: Sipoonkorven kansallispuisto, Vantaa. Kuusijärvi Cafe, Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa. Huom! Kokoonnumme Kuusijärvi Cafen pääoven edessä!
    Aika: 22.11.2023 klo 18-20
    Hinta ja erittely: 365 -klubin jäsenille ilmainen!
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 4-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.11.2023

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: Silja Vuohensilta, silja.vuohensilta@gmail.com
     null

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    22.11.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Retki
    Kokoontumispaikka
    Kuusijärvi, 01260 Vantaa (katso Google-kartta)
    Kellonaika
    18:00  - 20:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite