Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten erätaitoviikonloppu Liesjärvellä

    Naisten erätaitoviikonloppu sopii kaikille retkeilystä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat oppia retkeilyyn ja vaellukseen tarvittavia erätaitoja. Viikonloppukurssi järjestetään Liesjärven kansallispuistossa Tammelassa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Harjoittelemme erityisesti puiden pilkkomista, sytykkeiden tekemistä ja tulen sytytystä, sekä majoittumista teltassa, laavussa tai riippumatossa. Lisäksi teemme pienen kävelyretken, jolla testaamme erilaisia karttasovelluksia älypuhelimilla sekä harjoittelemme kartan lukua ja kompassin käyttöä. Illalla saat oppaan parhaat vinkit retkiruuanlaittoon. Viikonlopun jälkeen osaat suunnitella itsellesi pienen telttaretken, sytyttää nuotion, valmistaa herkullista retkiruokaa sekä yöpyä ulkona omassa majoitteessasi.

    MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN?


    Yhden vuorokauden mittainen erätaitoviikonloppu naisille 6.-7.7.2019 Liesjärven kansallispuistossa, Peukaloisen vuokratuvalla.

    Kokoonnumme lauantaina Sikomäen parkkipaikalla klo 10, josta suuntaamme noin kilometrin päässä sijaitsevalle Peukaloisen vuokratuvalle. Lauantain aikana käymme läpi ulkona majoittumisen, puiden pilkkomisen, sytykkeiden tekemisen, nuotion kasaamisen ja sytytyksen, sekä retkiruuanlaittoon liittyvät asiat.

    Sunnuntaina teemme aamukävelyn kauniissa aarniometsässä ja tutustumme kartanlukuun ja älypuhelimen karttasovelluksiin. Lopetamme kurssin viimeistään klo 13.

    Ryhmä koostuu oppaan lisäksi maksimissaan kymmenestä retkeläisestä.

    MITÄ RETKI MAKSAA JA MITÄ HINTA SISÄLTÄÄ?

    Retken hinta on 100 euroa sisältäen arvonlisäveron, vuokratuvan käytön pihapiireineen, nokipannukahvit koko retken ajan sekä oppaan palvelut ennen retkeä ja sen aikana. Hinta ei sisällä kuljetuksia, varusteita eikä ruokailuja. 20 euron varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä on sitova. Loput 80 euroa maksetaan kaksi viikkoa ennen retkeä.

    MITÄ TARVITSEN, JOTTA VOIN OSALLISTUA RETKELLE?

    - Sinun tulee olla 365 -klubin jäsen. Liittyminen klubiin on ilmaista. Mikäli et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä täältä.
    - Sinulla tulee olla säänmukaista ulkoiluvaatetta, yöpymisvarusteet (teltta/riippumatto/laavukangas, makuupussi sekä makuualusta) sekä jonkin verran omia eväitä. Tavalliset ulkoilujalkineet riittävät.
    - Sinulla on hyvä olla voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus.
    - Kurssin ikäraja on 15 vuotta, alle 18 -vuotiaat vanhemman seurassa.

    KUKA RETKEN JÄRJESTÄÄ?

    Retken oppaana toimii luonto-ohjaaja ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmen vuoden retkeilykokemus niin vesiltä, poluilta kuin lumeltakin. Siljan retkillä tärkeintä ei ole kilometrien määrä, vaan niiden laatu. Silja järjestää matalan kynnyksen retkiä helposti saavutettaviin, mutta ainutlaatuisiin luontokohteisiin toiminimellä luontokaipuu. Lisää tietoa oppaasta ja Siljan retkistä: https://www.facebook.com/Luontokaipuu-569897163362762/ .

    Siljan uskollinen pieni ystävä, jackrusselinterrieri Käpy, on tottunut kulkemaan Siljan matkassa mukana. Käpy on hyväkäytöksinen, tottunut retkeilijä, jonka mukana olosta ei pitäisi olla harmia kellekään, päinvastoin! Käpy on erittäin sosiaalinen ja iloinen tyyppi, jota voi vaikka lainata lämmittämään kainaloa. Kerrothan kuitenkin, jos koiran mukana olo haittaa esimerkiksi allergian takia.

    ENTÄ JOS... ?

    Entä jos en omista rinkkaa tai en jaksa kantaa omia varusteitani? Sikomäen parkkipaikalta on hyvin lyhyt matka majoittumispaikalle, ja auton saa tarvittaessa lähemmäskin, jolloin matkaa on vain muutama sata metri!

    Entä jos en saa kaveria lähtemään mukaan? Tällä retkellä et varmasti jää vaille juttuseuraa! Harjoittelemme erätaitoja pienryhmissä, ja yhdessä puuhailu takaa tuttavallisen ilmapiirin. Viikonlopun aikana on tarkoitus tutustua muihin ja viettää aikaa ryhmänä. Ryhmästä voi löytyä myös seuraa tuleville omille retkille!

    Entä jos minua epäilyttää, uskallanko nukkua yöni ulkona teltassa tai pärjäänkö retkellä mukana? Tälle retkelle voit lähteä mukaan aivan noviisinakin. Kokenut opas auttaa selättämään ongelmat tai turhat pelot. Peukaloisen kämppä toimii hyvänä hätävarana esimerkiksi siinä tapauksessa, että teltta kastuu tai tulee kylmä.

    Mikäli sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä oppaaseen: silja.vuohensilta@gmail.com

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Peukaloisen vuokratupa, Liesjärven kansallispuisto
    Aika: 6.-7.7.2019
    Osallistujamäärä: 5-10 klubilaista
    Hinta: 100 euroa sisältäen arvonlisäveron, vuokratuvan käytön pihapiireineen, nokipannukahvit koko retken ajan sekä oppaan palvelut ennen retkeä ja sen aikana. Hinta ei sisällä kuljetuksia, varusteita eikä ruokailuja. Saat ilmoittautumisesi jälkeen oppaalta sähköpostitse tarkempaa tietoa retkestä sekä 20 euron varausmaksulaskun. Loput 80 euroa maksetaan kaksi viikkoa ennen retkeä.

    Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.6.2019.
    • Naisten erätaitoviikonloppu Liesjärvellä Liesjärven kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    06.07.2019
    -
    07.07.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Liesjärven kansallispuisto
    Kanteluksentie 542
    31350 Tammela
    Kokoontumispaikka
    Sikomäen parkkipaikalla klo 10, josta suuntaamme noin kilometrin päässä sijaitsevalle Peukaloisen vuokratuvalle (katso Google-kartta).
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite