/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten Kevätvaellus aloittelijoille Liesjärven kansallispuistossa

    Tule Partioaitan 365-klubin naisten omalle Kevätvaellukselle Liesjärven kansallispuistoon. Tämä on täydellinen mahdollisuus tutustua retkeilyyn ryhmän kanssa ammattitaitoisessa ja turvallisessa ympäristössä.  Tämä on täydellinen mahdollisuus tutustua retkeilyyn ryhmän kanssa ammattitaitoisen oppaan kanssa turvallisessa ympäristössä.

    Kurssi on suunnattu vasta-alkajille, joten aikaisempaa vaelluskokemusta et tarvitse. Vaelluksen perusteisiin tutustuminen kannustaa kaikkia luonnosta kiinnostuneita uskaltamaan siirtyä toiveista tekoihin ja luoda pohja selviytymistaidoille, joilla pärjätä pidemmälläkin vaelluksella.

    Ohjelma ja varusteet
    Kurssimme on kahden päivän ja yhden yön tapahtuma Liesjärven kansallispuistossa. Ohjelma alkaa webinaarilla pari viikkoa ennen vaellusta. Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet varusteista ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan sekä ruokien suunnitteluun.  Vaelluksella käydään läpi retkeilyn perusasioita, nuotion sytyttämistä, jokamiehen oikeuksia ja retkiruoan laittamista keittimellä ja nuotiolla, kartanlukua ja suunnistusta unohtamatta.

    Lähtö Kopinlahden parkkipaikalta, jonne kokoonnumme klo 17. Lähdemme matkaan leiripaikkaamme Savilahtea kohti, jonne on matkaa vain reilu kilometri. Toisena päivänä suuntaamme Korteniemen perinnetilalle, jossa tutustumme 1910-luvun elämään metsänvartijan tilalla maalaismaisemassa. Paluu seuraavana päivänä n. klo 15 Kopinlahden parkkipaikalle. Yhteensä vaelluskilometrejä kertyy n. 10 km helpossa maastossa.

    Vaellus vaatii osallistujalta omat retkivarusteet. Varusteena tarvitset rinkan tai ison repun, makuupussin, majoitteen ja vaellukseen sopivat jalkineet ja vaatteet. Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä. 

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Oppaana toimii TunneLuonto yrityksen omistaja, erä- ja luonto-opas Maritta Vasarinen. Maritalla on vahva kokemus vaelluksesta Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa. Oppaana hän on toiminut sekä kesävaelluksilla, että hiihtovaelluksilla, vaeltanut Huippuvuorilla, Grönlannissa sekä huiputtanut mm. Mont Blancin. https://www.partioaitta.fi/365klubi/klubioppaat/
     
    Info
    Kokoontumispaikka: Liesjärven kansallispuisto, lähtö ja paluu Kopinlahden parkkipaikka, Kansallispuistontie 203, Tammela. Reitin lähtöpisteeseen pääsee myös julkisilla, bussipysäkki Kyynärä P.
    Aika: 7.5. klo 17 – 8.5.2020 n. klo 15
    Hinta150 €, sisältäen arvonlisäveron sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 6-10 henkilöä
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.5.2021

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: maritta@tunneluonto.fi  Puh. 040 760 0467

    Tervetuloa mukaan!
    --------------------------------------------
    Huomioi koronapandemia matkasuunnitelmissasi!

    Ilmoittautuessasi 365-klubin retkelle, vaellukselle tai kurssille, ota huomioon omissa osallistumis- ja lomajärjestelyissäsi, että tapahtuma voidaan joutua perumaan koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

    Partioaitta toimii vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten tapaamisrajoituksia ja suosituksia koskien kaikkia kokoontumisia ja tapaamisia.
    • Ota siksi vaellusoppaaltasi etukäteen selvää retken maksu- ja peruutusehdoista koskien koronaa.
    • Varatessasi matkoja ja majoituksia, selvitä myös niiden peruutusehdot tai mahdollisuutesi siirtää lippuja tai yöpymistä myöhempään ajankohtaan.
    • Naisten Kevätvaellus aloittelijoille Liesjärven kansallispuistossa Liesjärven kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    07.05.2021
    -
    08.05.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Liesjärven kansallispuisto
    Kansallispuistontie 203
    31380 Tammela
    Kellonaika
    17:00  - 15:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite