Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Äärirajoilla Alaskassa

    Alaskassa käydään joka talvi maailman pisin ja vaativin talviultramaraton, Iditarod Trail Invitational 1000 mailia. Seikkailupyöräilijä Toni Lund kertoo klubi-illassa kokemuksistaan kisassa, jossa ollaan ihmisen fyysisen ja henkisen suorituskyvyn äärirajoilla. Hän kertoo myös, millä varusteilla sekä selviytymis- ja retkeilytaidoilla Alaskan armottomassa erämaassa selviää talviolosuhteissa. Osansa saavat lisäksi harjoittelu ja valmistautuminen Suomen olosuhteissa. Kisapyörä varusteineen on nähtävillä myös klubi-illassa. Tiesitkö, että Alaska on fatbiken eli paksupyörän syntypaikka?

    Toni Lund (s. 1975) on edelläkävijä Suomen fatbike-skenessä. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on suorittanut Iditarod Trail Invitational 1000 mailia vuonna 2018 eteläisellä reitillä. Aikaa kului lähes 27 päivää äärimmäisen vaativissa ja raskaissa olosuhteissa. Sitä ennen hän suoritti ITIn lyhyemmän 350 mailin matkan vuonna 2015, sijoittuen kahdeksanneksi parhaana eurooppalaisena, sekä muita lyhyempiä talvikisoja (Rovaniemi 150, Fat Viking 175 Norjassa). ITI kulkee samaa reittiä kuin kuuluisa koiravaljakkokisa Iditarod Sled Dog Race, jonka maali on pieni länsirannikon kaupunki Nome. Toni on lähdössä Alaskaan kolmatta kertaa, kun ITI käydään vuonna 2020 pohjoisella reitillä.

    Tervetuloa kuulemaan lisää!

    Aika: Tiistai 4.2.2020 klo 20-21.30
    Paikka: Partioaitta Hansa, Turku

    Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja naposteltavaa. Toivomme, että otat mukaan oman mukin ja kulhon välttääksemme kertakäyttöastioiden käyttöä (joita on tarjolla).
    • Äärirajoilla Alaskassa Partioaitta Hansa

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    04.02.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Klubi-ilta
    Tapahtumanpaikka
    Partioaitta Hansa
    Aurakatu 12 A
    20100 Turku
    Kellonaika
    20:00  - 21:30 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite