Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Valokuvauksen lumo

    Tervetuloa klubi-iltaan, jossa luontokuvaaja ja ympäristötoimittaja Jukka Palm kertoo inspiraation löytämisestä talviseen kuvaamiseen käytännön vinkkien kera.

    Tuntuuko joskus, että talvella kaikki on harmaata ja pimeää tai että kaiken peittävä lumi nielee inspiraation? Kamera on kyllä retkillä mukana, mutta et keksi mitään kuvattavaa. Talvella kuvauskohteet eivät ehkä aukene yhtä itsestään selvästi kuin muina vuodenaikoina. Kuvattavaa kuitenkin löytyy, kun malttaa virittäytyä hieman verkkaisempaan mielentilaan ja pohtia myös etukäteen mitä aikoo kuvata. Lumi ja jää ovat itsessäänkin erittäin monipuolisia kuvauskohteita.

    Jukka kertoo myös, miten otetaan makrokuvia ikkunoiden kuurankukista ja miten niitä voi itse saada aikaiseksi? Entä millaisella reseptillä onnistuu jäätyvän saippuakuplan kuvaaminen? Kuinka kannattaa ikuistaa kevättalvisin yleistyviä haloilmiöitä tai talventörröttäjiä? Miten toimia lintujen talviruokintapaikoilla? Mitä kuvattavaa voi löytyä talvella luolista?

    Entä miltä näyttää talvisessa Tšernobylissä? Jukka kertoo tuoreita tunnelmia Lumon ja Traveller-matkatoimiston yhteistyönä toteutetusta kuvausmatkasta tähän äärimmäiseen urban exploring -kohteeseen. Tarjolla on matkavinkkejä ja harvinaista videomateriaalia katastrofin runteleman alueen raunioista, joita luonto valtaa takaisin.

    Nähdään Hansan myymälässä!

    Aika: Torstai 7.3. klo 20:00-21:30
    Paikka: Partioaitta Hansa

    Tapahtumassa on tarjolla juotavaa. Toivomme, että otat mukaan oman mukin välttääksemme kertakäyttömukien käyttöä (joita on tarjolla).

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    07.03.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Klubi-ilta
    Tapahtumanpaikka
    Partioaitta Hansa
    Aurakatu 12 A
    20100 Turku
    Kellonaika
    20:00  - 21:30 
    Ilmoittaudu

    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite