Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Lamppulenkki Kalkkikallion luonnonsuojelualueelle

    Selätä kaamosväsymys ja lähde mukaan 365 -klubin lamppulenkille! Lamppulenkillä kävellään reilun tunnin mittainen lenkki pimeässä metsässä Black Diamond -testiotsalamppujen kanssa oppaan johdolla. Pimeys ei pelota yhtään niin paljon, kun sitä on valaisemassa ryhmällinen otsalamppuja. Rohkaistu siis mukaan ja lähde ulos luontoon!

    Lamppulenkki Kalkkikallion luonnonsuojelualueelle on noin reilun tunnin mittainen kävelyretki metsään. Retki on vaatimustasoltaan helppo. Reittimme kulkee aluksi jalkakäytäviä pitkin metsään ja sitten pieniä metsäpolkuja ja kallioisia reittejä pitkin. Reitillä on hieman nousuja ja laskuja ja reitti voi olla paikoin liukas ja epätasainen. Kokoonnumme Vantaan Partioaitta Outletillä Porttipuistossa, jonne on hyvät julkiset yhteydet ja jossa on iso parkkipaikka autoilla saapuville. Voit käydä samalla reissulla ostoksilla Partioaitassa, jos haluat, sillä myymälä on auki klo 20 saakka.
     
    Osallistujat tarvitsevat mukaansa säänmukaiset ulkovaateet ja mukavat kengät. Lenkkareillakin pärjää, mutta on hyvä tiedostaa, että reitti voi olla paikoin kostea. Reitillä on hieman nousuja ja laskuja. Omaa otsalamppua ei tarvita, sillä opas tuo kaikille Black Diamond -otsalamput lenkille testattavaksi. Emme pidä retken varrella varsinaista evästaukoa, mutta juomapullo ja pientä syömistä voi olla hyvä olla mukana. Oppaalla on mukana kattava ensiapulaukku ja varaotsalamppuja. Myös hyvin käyttäytyvät koirat ovat tervetulleita retkelle!
     
    Oppaana lenkillä toimii 365 -klubin vaellusopas Silja Vuohensilta, joka on järjestänyt matalan kynnyksen retkiä ja vaelluksia klubilaisille jo usean vuoden ajan.

    Paikka ja kokoontumispaikka: Kalkkikallion luonnonsuojelualue, kokoontuminen Partioaitta Vantaa, Porttipuistontie 1, 01200 Vantaa
    Aika: 29.11.2023 klo 18-20
    Hinta ja erittely: 365 -klubin jäsenille ilmainen!
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 4-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 28.11.2023
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: Silja Vuohensilta, silja.vuohensilta@gmail.com
    Vastaava järjestäjä: Tmi Luontokaipuu, y-tunnus 2592341-8
    • Lamppulenkki Kalkkikallion luonnonsuojelualueelle

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    29.11.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Retki
    Kellonaika
    18:00  - 20:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite