Töihin Partioaittaan

Partioaitta on maanlaajuinen ulkoilu- ja retkeilyvälineiden vähittäismyyntiin keskittynyt erkoiskauppa, jolla on 16 myymälää ympäri Suomen sekä verkkokauppa. Laaja ja laadukas tuotevalikoima tukee pyrkimystämme kestävään kehitykseen ja ulkoilun kautta saavutettavaan hyvinvointiin.
Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan. Siitä syntyy myös se ammattitaito, jolla me Partioaitassa haluamme asiakkaitamme palvella.

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia myyjiä

Haemme myynnistä, luonnosta ja ulkoilusta kiinnostuneita ammattitaitoisia myyjiä tuuraajiksi ja apukäsiksi tarvittaessa töihin kutsuttaviksi ympäri Suomea (mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Turku, Tampere) myymälöihimme. Työntekijä tulee työhön ”tarvittaessa” tai ”kutsuttaessa”, vähimmäis- tai enimmäistyöajasta ei ole sovittu ja kutsu töihin saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla. 
 
Olet etsimämme henkilö jos sinulla on ammattitaitoinen ote myyntiin ja asiakkaisiin. Sinulla on taito ratkoa pieniä ja suuria ongelmia, etkä pelkää tarttua mihinkään eteesi tulevaan työtehtävään. Olet sosiaalinen ja sinulla on työtehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tai työkokemusta käytännön myymälätyöskentelystä. Puhut ja kirjoitat suomea ja lisäksi sinulla on englannin kielen osaaminen. Retkeily- tai urheilukaupan tuntemus katsotaan eduksi.
Tule mukaan asiakaspalveluhenkiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Hakemukset työpaikkaan sähköpostitse osoitteeseen rekry@partioaitta.fi