Teltat ja teltassa yöpyminen - Lahti

Teltat ja teltassa yöpyminen - Lahti

25.5.2016 Lahden myymälässä tutkimusmatkailija ja seikkailija Pata Degerman avustaa ja neuvoo teltan valinnassa ja kertoo minkälaisia telttoja on olemassa ja mihin tarkoitukseen mikäkin parhaiten soveltuu. Klubi-illassa opit Patan avulla miten erimalliset teltat pystytetään, miten niitä käytetään jotta ne säilyvät hyvänä pitkään ja miten teltta tarvittaessa korjataan.

Pata on seikkaillut ja yöpynyt lukuisia öitä teltassa joka mahdollisessa ilmastossa ja kelissä. Patrick ”Pata” Degerman on kenties ainoa suomalainen, joka voi kutsua itseään löytöretkeilijäksi. Hän on tunnettu retkistään paikkoihin, joissa kukaan ei ole koskaan aiemmin käynyt. Hän on hiihtänyt, melonut ja valloittanut vuoria. Hän on tehnyt retkiä mm. Antarktikselle, Afrikkaan, Himalajalle, Amazoniin, Grönlantiin ja Fijille. Hän on valloittanut ja nimennyt Antarktiksella sijaitsevan Mount Sisun yhdessä vuorikiipeilijä Veikka Gustafssonin kanssa.

Tervetuloa mukaan 25.5.2016 klo 19 Lahden myymäläämme kuulemaan ja oppimaan teltoista Patan opastuksella.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus on Partioaitta 365 Klubin jäsenille. Liity mukaan 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiimme.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit