Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • ALTITUDE HAT 1

    Tentree ALTITUDE HAT Miehet

    Tuotenumero: 1008525
    Hinta sis. alv
    34,95 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    RUBBER BROWN
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video
    Video

    Auringon säteilyltä suojaava lippalakki luomupuuvillan sekoitteesta.

    Jokaista ostettua lippalakkia kohden Tentree istuttaa kymmenen puuta, joiden sijainnin saat selville rekisteröimällä ostetun tuotteen Tentreen verkkosivuille. Tentree istuttaa puut ennalta valitsemiinsa, puukasvustoa tarvitseviin kohteisiin ympäri maailman, joista suurimpana projektina toimii tällä hetkellä Madagaskar. Tentree on istuttanut projektin yhteistyökumppaninsa, Eden Reforestationin toteuttamana Madagaskariin jo yli 17 miljoonaa puuta, ja kokonaisuudessaan puita on istutettu maailmanlaajuisesti jo yli 30 miljoonaa. Tentreen tavoitteena on istuttaa 32 miljoonaa puuta vuoden 2019 loppuun mennessä ja vuoden 2030 tavoitemääränä heillä on miljardi istutettua puuta.

    Lippis on suunniteltu Kanadassa ja valmistettu eettisiä periaatteita noudattaen Kiinassa.

     

    Lippalakkien materiaalit vaihtelevat väreittäin / kuoseittain:

    Hi Rise Grey / Meteorite Black: Etuosa 100 % kierrätettyä polyesteria. Hattuosa 97 % luomupuuvillaa, 3 % elastaania. Lippa 55 % hamppua, 45 % kierrätettyä polyesteria.

    Meteorite Black Juniper: Etuosa 100 % kierrätettyä polyesteria. Hattuosa 97 % luomupuuvillaa, 3 % elastaania. Verkko-osa 100 % kierrätettyä polyesteria.

    Meteorite Black / Cork Under-Classic Ten: Hattuosa 97 % luomupuuvillaa, 3 % elastaania.

    Rubber Brown: Hattuosa 97 % luomupuuvillaa, 3 % elastaania. Verkko-osa: 100 %kierrätettyä polyesteria.

     

    Ympäristöä säästävää materiaalia

    Tentreen lippalakeissa käyttämä luomupuuvilla on kasvatettu ilman torjunta-aineita ja synteettisiä lannoitteita, jonka ansiosta ympäristö ja kasvattajat eivät ole altistuneet haitallisille kemikaaleille. Lisäksi kasvatukseen vaaditaan vähemmän vettä tavanomaisen puuvillan kasvatukseen verrattuna. Luomulaatuinen puuvilla on pehmeää, kulutusta kestävää sekä soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille.

    Lippiksissä käytetty laadukas, kierrätetty polyesterikuitu on peräisin kierrätetyistä PET-muovipulloista, jota käyttämällä Tentree pyrkii vähentämään uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä sekä ilman, veden ja maaperän saastuttamista.

    Lipan materiaalina käytetty hamppukuitu on yksi vahvimmista ja kestävimmistä luonnonkuiduista. Hampun viljelyllä on hyvin pienet haittavaikutuksen ympäristöön, sillä se ei vaadi kastelua, torjunta-aineita tai synteettisiä lannoitteita. Lisäksi se elvyttää ja rikastuttaa maaperää voimakkailla juurillaan. Se on luonnostaan antibakteerinen ja tarjoaa suojaa auringon UV-säteitä vastaan.

    Tekniset tiedot
    Koko
    OneSize
    Sukupuoli
    Miehet
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite