Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Uusi
    • W ACRE LS 1
    • W ACRE LS 2

    Tentree W ACRE LS Naiset

    Tuotenumero: 1008538
    Hinta sis. alv
    69,95 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    METEORITE BLACK MARLED
    <
    >
    Koko
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video
    Video
    Video
    Video

    Pehmeä naisten paita luomulaatuisen puuvillan ja kierrätetyn polyesterin sekoitteesta, jonka etupuolen helmassa on kaunis, kietaisumallinen leikkaus. Paidan helma on hieman tavanomaista pidempi ja leikkaukseltaan malli on rennon väljä. Vastuullisesti valmistettu, ihoa vasten miellyttävä lämmike päivittäiseen käyttöön tai kiireettömiin luontohetkiin.

    Jokaista ostettua paitaa kohden Tentree istuttaa kymmenen puuta, joiden sijainnin saat selville rekisteröimällä ostetun tuotteen Tentreen verkkosivuille. Tentree istuttaa puut ennalta valitsemiinsa, puukasvustoa tarvitseviin kohteisiin ympäri maailman, joista suurimpana projektina toimii tällä hetkellä Madagaskar. Tentree on istuttanut projektin yhteistyökumppaninsa, Eden Reforestationin toteuttamana Madagaskariin jo yli 17 miljoonaa puuta, ja kokonaisuudessaan puita on istutettu maailmanlaajuisesti jo yli 30 miljoonaa. Tentreen tavoitteena on istuttaa 32 miljoonaa puuta vuoden 2019 loppuun mennessä ja vuoden 2030 tavoitemääränä heillä on miljardi istutettua puuta.

    Paita on suunniteltu Kanadassa ja valmistettu eettisiä periaatteita noudattaen Kiinassa.

     

    Ympäristöä säästävää materiaalia

    Paidassa käytetty luomupuuvilla on kasvatettu ilman torjunta-aineita ja synteettisiä lannoitteita, jonka ansiosta ympäristö ja kasvattajat eivät ole altistuneet haitallisille kemikaaleille. Lisäksi sen kasvatukseen vaaditaan vähemmän vettä tavanomaisen puuvillan kasvatukseen verrattuna. Luomulaatuinen puuvilla on pehmeää, kulutusta kestävää sekä soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille. Paidassa käytetty laadukas, kierrätetty polyesterikuitu on peräisin kierrätetyistä muovipulloista, jota käyttämällä Tentree pyrkii vähentämään uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä sekä ilman, veden ja maaperän saastuttamista. Helman pieni logomerkki on tehty vastuullisesti kasvatetusta korkkipuusta.

    Tekniset tiedot
    Koko
    XS
    Istuvuus
    Suora malli
    Materiaali
    60 % puuvilla, 40 % polyesteri
    Materiaali
    Sekoitekuitu
    Sukupuoli
    Naiset
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite