Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Uusi
    • W BURNEY HOODIE 1
    • W BURNEY HOODIE 2

    Tentree W BURNEY HOODIE Naiset

    Tuotenumero: 1008537
    Hinta sis. alv
    84,95 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    MALAGA PINK HEATHER
    <
    >
    Koko
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video
    Video
    Video
    Video

    Naisten pehmeä huppari luomulaatuisen puuvillan ja kierrätetyn polyesterin sekoitteesta. Rento, vastuullisesti valmistettu lämmike viileiden vuodenaikojen arkipäiviin tai kesäiltojen asuksi iltanuotion äärelle. Hupparissa on kaksi taskua ja tilava, suojaava huppu.

    Jokaista ostettua hupparia kohden Tentree istuttaa kymmenen puuta, joiden sijainnin saat selville rekisteröimällä ostetun tuotteen Tentreen verkkosivuille. Tentree istuttaa puut ennalta valitsemiinsa, puukasvustoa tarvitseviin kohteisiin ympäri maailman, joista suurimpana projektina toimii tällä hetkellä Madagaskar. Tentree on istuttanut projektin yhteistyökumppaninsa, Eden Reforestationin toteuttamana Madagaskariin jo yli 17 miljoonaa puuta, ja kokonaisuudessaan puita on istutettu maailmanlaajuisesti jo yli 30 miljoonaa. Tentreen tavoitteena on istuttaa 32 miljoonaa puuta vuoden 2019 loppuun mennessä ja vuoden 2030 tavoitemääränä heillä on miljardi istutettua puuta.

    Paita on suunniteltu Kanadassa ja valmistettu eettisiä periaatteita noudattaen Kiinassa.

     

    Ympäristöä säästävää materiaalia

    Hupparissa käytetty luomupuuvilla on kasvatettu ilman torjunta-aineita ja synteettisiä lannoitteita, jonka ansiosta ympäristö ja kasvattajat eivät ole altistuneet haitallisille kemikaaleille. Lisäksi sen kasvatukseen vaaditaan vähemmän vettä tavanomaisen puuvillan kasvatukseen verrattuna. Luomulaatuinen puuvilla on pehmeää, kulutusta kestävää sekä soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille. Hupparissa käytetty laadukas, kierrätetty polyesterikuitu on peräisin kierrätetyistä muovipulloista, jota käyttämällä Tentree pyrkii vähentämään uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä sekä ilman, veden ja maaperän saastuttamista. Nauhojen yksityiskohdat sekä helman pieni logomerkki ovat vastuullisesti kasvatettua korkkipuuta.

    Tekniset tiedot
    Koko
    S
    Istuvuus
    Suora malli
    Materiaali
    50 % puuvilla, 50 % polyesteri
    Materiaali
    Sekoitekuitu
    Sukupuoli
    Naiset
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite