Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Uusi
    • MOTION 24L 1

    Tentree MOTION 24L Unisex

    Tuotenumero: 1008527
    Hinta sis. alv
    109,95 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    METEORITE BLACK
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video
    Video
    Video

    Tilava, pehmustetulla läppäritaskulla varustettu päiväreppu kierräteystä polyesterista. Repun etuosassa on vetoketjullinen tasku helposti saatavilla säilytettäville pienvarusteille ja sisäpuolelta löytyy vetoketjullinen turvatasku tärkeimmille arvoesineille. Repun molemmilla sivuilla on avoimet taskut, jotka toimivat mainiona säilytyspaikkana juomapullolle, termokselle tai sateenvarjolle.

    Jokaista ostettua reppua kohden Tentree istuttaa kymmenen puuta, joiden sijainnin saat selville rekisteröimällä ostetun tuotteen Tentreen verkkosivuille. Tentree istuttaa puut ennalta valitsemiinsa, puukasvustoa tarvitseviin kohteisiin ympäri maailman, joista suurimpana projektina toimii tällä hetkellä Madagaskar. Tentree on istuttanut projektin yhteistyökumppaninsa, Eden Reforestationin toteuttamana Madagaskariin jo yli 17 miljoonaa puuta, ja kokonaisuudessaan puita on istutettu maailmanlaajuisesti jo yli 30 miljoonaa. Tentreen tavoitteena on istuttaa 32 miljoonaa puuta vuoden 2019 loppuun mennessä ja vuoden 2030 tavoitemääränä heillä on miljardi istutettua puuta.

    Repussa käytetty laadukas, kierrätetty Repreve® -polyesterikuitu on peräisin kierrätetyistä muovipulloista, jota käyttämällä Tentree pyrkii vähentämään uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä sekä ilman, veden ja maaperän saastuttamista. Etuosan pieni logomerkki ja vetoketjujen vetimet ovat vastuullisesti kasvatettua korkkipuuta.

    Reppu on suunniteltu Kanadassa ja valmistettu eettisiä periaatteita noudattaen Kiinassa.

    Tekniset tiedot
    Koko
    OneSize
    Materiaali
    Polyesteri
    Tilavuus
    24.00 l
    Sukupuoli
    Unisex
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite