Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Abus

    Yrityksen tarina: Abus

    August Bremicker ja hänen poikansa perustivat yrityksen vuonna 1924 pienessä kaupungissa Ruhrin varrella riippulukkojen valmistajana. Yritys kasvoi nopeasti ja Bremickerin perhe kehitti uudentyyppisiä lukkoja ja turvakonsepteja, jotka saivat erittäin hyvän vastaanoton. Nykyään perheyritystä pyöritetään jo neljännessä sukupolvessa. Abusin työntekijät tietävät, että turvallisuuden ei tulisi olla korkea vain siellä, missä lukot voidaan asentaa pysyvästi. Kiinteistön korkein turvallisuustaso tarkoittaa oikean riippulukon olemassaoloa, myös liikkuvaan käyttöön tai paikoissa, joissa muut vaihtoehdot puuttuvat. Kattava valikoima tarjoaa oikean ratkaisun kaikkiin tarkoituksiin ja turvallisuustarpeisiin. Abus-lukot ja turvajärjestelmät ovat todistaneet arvonsa ja laatunsa miljoonia kertoja ympäri maailmaa.

    Yritys on sitoutunut ihmisten ja omaisuuden suojeluun ja kehittää nykyaikaisimpia ja korkealaatuisimpia mekaanisia ja elektronisia turvajärjestelmiä. Klassisten riippulukkojen lisäksi Abus valmistaa erilaisia kaksipyöräisiä lukkoja. Valikoima ulottuu teräskaapeleista nelikulmaisiin ketjuihin massiivisiin taitto- tai U-lukkoihin. Mukana myös helppokäyttöiset lukot erityisesti lapsille. Abus-kypärät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niiden tarkkaan harkitut yksityiskohdat takaavat maksimaalisen suojan ja näkyvyyden liikenteessä.

    Missä Abus-tuotteita valmistetaan?

    Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitokset sijaitsevat Saksassa sekä osittain Kiinassa.

    Miten Abus valvoo tuotanto-olosuhteita?
    Tuotanto Kiinassa tapahtuu Saksan laatuohjeiden mukaisesti.

    Kestävä kehitys

    Yritys suhtautuu ympäristönsuojeluun erittäin vakavasti. Se on kehittänyt ensimmäisen Ecolution-merkin alla vihreiden lukkojen sarjan. Ne on valmistettu zero waste -politiikan mukaisesti ja koostuvat erityisen kestävistä materiaaleista, PVC-vapaasta vinyylistä ja elintarviketeollisuuteen soveltuvista voiteluaineista. Pakkaus on valmistettu kierrätetyistä tai kierrätettävistä materiaaleista. Abus tekee yhteistyötä useiden ulkopuolisten kumppaneiden kanssa levittääkseen turvallisuusteemaa, erityisesti lasten turvallisuutta liikenteessä.

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite