Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kuinka pukeutua liikuntaan talvella

    Lämpimänä pysyminen vaikuttaa suoraan kehon suorituskykyyn ja reaktionopeuteen. Saat talviliikunnasta huomattavasti enemmän irti, kun pysyt lämpimänä koko suorituksen ajan. Videolla Johan Skullman antaa vinkkejä lämpimänä pysymiseen korkeatempoisessa liikunnassa.

    Aclima

    Aclima AS on ollut vuodesta 1922 lähtien merkittävä tekijä norjalaisessa tekstiiliteollisuudessa. Sukupolvien ajan kertynyt tieto, kuinka ihminen pidetään lämpimänä, kuivana ja suorituskykyisenä näyttäytyy ainutlaatuisina alusasuina kaikille urheilijoille ja ulkoilijoille.

    Tavoitteena on luoda markkinoiden parhaat alusasut, jotka vievät käyttömukavuuden ja istuvuuden uudelle tasolle ja auttavat käyttäjää suoriutumaan paremmin. Tuotteiden keskeinen materiaali on merinovilla, joka on erittäin mukava, ekologinen ja mukautuva materiaali. Aclima-nimi viittaa akklimatisoitumiseen, eli ilmastoon sopeutumiseen. Kaikki tuotteet ovat Öko-Tex-sertifioituja, valmistuksessa ei ole käytetty mulesing-menetelmää ja tuotteet täyttävät REACH vaatimukset.

    Lue englanniksi Acliman ympäristövastuusta.

    Lue lisää

    Ei valittuja suodattimia
    Saatavilla Hampurin myymälässä

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite